Welkom bij effectgroep*

Blended agency voor digitale, live en crossmediale impact.

Superblij met effectgroep*! Fijn om met zo’n bevlogen, wendbare en professionele groep mensen onze campagnes te hebben vormgegeven. Op een plezierige manier, samen gefixt met gewenste resultaten!

Marlies Hooiveld HR Manager Home Fashion Group
cases

Bekijk recent werk

Prikkl

Sterk merk positioneren
Oesterfest RTL Ad Alliance

RTL & Ad Alliance

Live event
Campagne spieren voor spieren

Spieren voor Spieren

Campagne
Hugo de Jonge

Ministerie van BZK

Conferentie
Leen Bakker bezorger campagne

Leen Bakker

Wervingscampagne
Goedhart en Borgesius jubileum

Borgesius en Goedhart

Live event

Bold ideas, great results

Een merk activeren? Ja! Een campagne bedenken? Graag. Een event ontwikkelen? Te gek. We zetten onze tanden in strategische uitdagingen, komen met creatieve oplossingen en leveren altijd resultaat. Wil je 50 tinten grijs? Effectgroep niet bellen, maar hier bestellen. Ben je toe aan échte impact? Mail je uitdaging naar maakmegek@effectgroep.nl of bel Ilke.

Kom sfeer proeven!

Passen we bij elkaar? Hebben wij de designers, developers, copywriters en creatives die jij zoekt? Kom sfeer proeven op onze creatieve vloer in Utrecht. Ontmoet de bedenkers en makers. Vraag ze het hemd van het lijf. Bekijk recent werk. Daag ze uit bij de pingpong of arcade games. En ontdek of wij jouw communicatiepartner zijn (…. wat we hopen!).

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons zo thuis in Utrecht:-).

- Simon Renes Oprichter van onze club
Beste dienstverlener

Beste bureau van NL (3x)

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en klantgerichtheid van zakelijke dienstverleners in Nederland. We zijn trots dat klanten ons werk écht waarderen. Want we mogen onszelf voor de derde (!) keer op rij weer een jaar lang het beste bureau van Nederland noemen. En dat zelfs in twee categorieën: communicatieadvies en eventmarketing!

MT1000 ranglijst winnaars
Full-service

B2B én non-profit

We werken voor mooie merken, betekenisvolle stichtingen en verenigingen én Rijksoverheid. Die variatie in ons werk: we houden d’r van. We hebben de afgelopen 25 jaar onze rugzak goed gevuld met kennis en ervaring in uiteenlopende sectoren. Bekijk ons werk en ontdek de veelzijdigheid van ons bureau.

Eindelijk!

Alles voor jouw merk

Motion Design en content voor socials, een concept voor een beurs, design voor een interactief jaarverslag, online talkshow, opgefrist merkkompas, digitale campagne, nieuwe website of live event? Er is nu een bureau voor alle uitingen van jouw merk. Van strategie en concept tot design en development van middelen.

Wat een verademing om met effectgroep* samen te werken. Van strategisch meedenken tot praktische planning en uitvoer.

Karen Hazelaar Bestuurlijk adviseur Stichting NOB
Sinds 1997

Niet van gisteren

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst, maar leveren wel een hele mooie lijst trouwe opdrachtgevers op. En daar zijn we trots én zuinig op, al 25 jaar. Steeds meer merken – profit & non-profit – kiezen voor onze effectmakers en hun aanpak. Ben jij ook toe aan een betrokken communicatiepartner?

Effectmakers

Een knap stel

Vakmannen en vakvrouwen: dat zijn onze effectmakers. Het zijn jouw contentmakers, campagnemakers, strategiemakers, reclamemakers, herriemakers en kwartiermakers. Ze weten feilloos hoe ze (paid, owned en earned) aandacht voor jouw verhaal krijgen. Bekijk ze allemaal of ontdek hier wat werken bij effectgroep* betekent.

Ilke - head of account - effectgroep

Heb je een marketing- of communicatievraagstuk?

Mail Ilke via ilke@effectgroep.nl of bel haar op 030 – 410 0790
Of plan direct een afspraak in!

Neem contact op Plan een afspraak