Effectgroep*

Creatief Reclamebureau Driebergen

Vanuit het mooie Driebergen maken we effectieve en creatieve communicatie voor bedrijven, merken en overheid. Met een neus voor innovaties ontwikkelen we online en offline communicatie, van website tot app en van event tot activatie.

Strategie, creatie en projectmanagement

We zijn een full service communicatiebureau. Waar je ons nodig hebt, zijn we er. Van een ochtend brainstormen over een nieuw concept tot een jaar lang intensief samenwerken. Van een design voor je website tot een strategisch communicatieplan. En van een pakkende reclame tot digital-marketingstrategie.

Innovaties vanuit ons lab

Onze Chief Digital is een bevlogen innovator. In ons LAB ontwikkelen we tools, applicaties en oplossingen. Recent introduceerden we de Videokaart, waarmee we je videoboodschap via de brievenbus naar de ontvanger brengen. COIP is ook een recente innovatie. Het is een Webinar-applicatie XXL. Met COIP kunnen organisaties bijeenkomsten volledig online organiseren, met sprekers én kijkers wereldwijd. Da’s effectief.

We heten niet zo maar effectgroep*

We maken reclame en marketing waar je écht iets aan hebt. Onze creatieven en communicatieadviseurs weten als geen ander dat uiteindelijk alleen het resultaat telt. We zoeken naar oplossingen die ervoor zorgen dat de gewenste doelen bereikt worden.

Sinds 1997

We zijn een volwassen communicatiebureau met de ambities van een start-up. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst, maar leveren wel een lange lijst met tevreden opdrachtgevers op. We werken o.a. voor FOXDe BaakICTZGemeente Zeist en Rabobank. Overigens werken we ook graag voor minder bekende merken of minder grote organisaties. We zijn lid van IDEA.

Vrijblijvend brainstormen over jouw communicatie-uitdaging?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl.