030 41 00 790

by bird

Visuals & huisstijl

by bird | Visuals & huisstijl

Een inspirerende onderneemster die dichtbij ons en onze organisatie staat, vroeg onze hulp bij de ontwikkeling van een visuele identiteit voor haar merk en haar producten. Een opdracht naar ons hart!

Allround inspirerend

De vrouw achter het merk ‘By bird’ is Berdien. Lyme-patiënt en geestelijk moeder van het merk. Thuis zitten betekent niet stil zitten! Ze draagt met liefde de verantwoordelijkheid voor de creatie van alles in haar populaire webshop. Elk product heeft een edgy knipoog. Berdien en haar merk zijn allround inspirerend en mochten daarom zeker een sterke identiteit hebben.

Instafamous

Het merk is uitgegroeid tot een online community op Instagram en de items liggen in menig conceptstore. Met de opkomst van influencermarketing ontwikkelden wij een stijl die daarbij matcht. Herkenbaar en tijdloos!

Uit de koker, in de verkoop

Het intellectueel eigendom van By Bird vertaalden wij naar tastbare producten voor de gehele lijn: posters, kaarten, notitieboeken en andere gadgets, the whole shabang. Geweldig om dat wat uit de koker van een creatieve geest komt, om te zetten naar fysieke sales, waarvan een deel van opbrengst naar de Lyme-stichting gaat. Een sterk merk voor een hele lange tijd!

Ook een visuele identiteit nodig?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!