030 41 00 790

Carrus

Echt alles voor (golf)karretjes

Carrus | Ontwikkeling corporate story

In Nieuwegein zit het prachtige bedrijf Carrus gevestigd. Ze doen alles met tweedehands golfkarren en zijn ook gek op de onderdelen. En met meer dan 65.000 onderdelen leverbaar is dat geen understatement. Carrus was na een branding traject ook op zoek naar hun verhaal en heldere propositie. Dus doken wij in de wereld van carts & parts.

Strakke deadline

Twee weken na onze eerste kennismaking stond voor Carrus een grote en belangrijke beurs op de planning. Daar moest uiteraard het verhaal helder zijn voor alle medewerkers met daarnaast een doorvertaling naar een gelikte brochure en dito presentatie. No time to waste! Een uitgebreid en to-the point gesprek met eigenaar Ties en het doorlezen van alle relevante, beschikbare informatie vormde de basis voor de ontwikkeling van de corporate story. Op één A4 wisten we de essentie en de toegevoegde waarde van Carrus te vangen. We schoten in een keer raak!

De essentie van de organisatie wisten we te vangen op 1 A4tje

Een nieuwe pay-off

En we heten niet voor niets effectgroep, dus denken we graag net even iets verder dan de vraag. Tijdens het ontwikkelen van de corporate story werd duidelijk dat Carrus zich meer (wilde) focussen op de onderdelen dan de daadwerkelijke golfkarren. Daarom adviseerden wij de pay-off iets aan te passen; van carts & parts naar parts for your carts. Dit hebben we gelijk ook doorgevoerd in het logo.

Aanvullende middelen

Met een strakke deadline op ons netvlies hebben we op tijd voor de beurs een prachtige brochure opgeleverd met een nieuwe stijl en bijpassende presentatie. Een topprestatie, aldus Carrus!

Je corporate story helder krijgen? Daar zijn we voor!

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.
Kom eens langs!