0343 - 745270

Carrus

Echt alles voor (golf)karretjes

Carrus | Ontwikkeling corporate story

In Nieuwegein zit het prachtige bedrijf Carrus gevestigd. Ze doen alles met 2e hands golfkarretjes en zijn gek op de onderdelen. En met meer dan 65.000 onderdelen leverbaar is dat geen understatement. Carrus was na een branding traject ook op zoek naar hun verhaal en heldere propositie. Dus doken wij de wereld van carts & parts in.

Strakke deadline

2 weken na onze eerste kennismaking stond Carrus op een grote en belangrijke beurs. Daar moest het verhaal duidelijk zijn voor alle medewerkers en vertaald naar een gelikte brochure en dito presentatie. No time to waste, een uitgebreid en to-the point gesprek met de eigenaar Ties en het doorlezen van alle relevante, voorhanden zijnde informatie vormde de basis voor de ontwikkeling van de corporate story van Carrus. Op 1 A4 wisten we de essentie te vangen van wat Carrus nou Carrus maakt en wat hun toegevoegde waarde is. We schoten in een keer raak!

De essentie van de organisatie wisten we te vangen op 1 A4tje

Een nieuwe pay off

En we heten niet voor niets effectgroep, dus denken we graag net even iets verder dan de opdracht. Tijdens het ontwikkelen van de story werd duidelijk dat Carrus zich meer (wilde) focussen op de onderdelen dan de daadwerkelijke golfkarretjes. Daarom adviseerden wij de pay off iets aan te passen; van carts & parts naar parts for your carts. Dit hebben we gelijk ook doorgevoerd in het logo.

Aanvullende middelen

Met een strakke deadline op ons netvlies hebben we nog op tijd voor de beurs een prachtige brochure opgeleverd met een nieuwe stijl en bijpassende presentatie. Topprestatie! kregen we terug van de klant.

Je corporate story helder krijgen? Daar zijn we voor!

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 0343-745272.
Kom eens langs!