030 41 00 790

Weten wanneer je er klaar voor bent

Echt aandacht voor een goed verhaal

De Baak | Campagne

Gerenommeerd opleidingsinstituut De Baak zocht een creatieve en strategische partner voor hun communicatie omtrent leiderschapstrainingen. Online, offline, radio en tv; de hele shabang!

Echt aandacht voor een goed verhaal

Het instituut is gespecialiseerd in het (verder) opleiden en trainen van managers, leiders en seniors, hen helpen alles uit zichzelf te halen en nog een beetje meer. Dit bereiken ze door echt aandacht te besteden aan het verhaal; een strategie die ook voor De Baak zelf succesvol is. Het verhaal, de belofte en aanpak van De Baak overtuigend en oprecht neerzetten, met echte aandacht.

Ben je er klaar voor?

Een leiderschapstraining volgen doe je niet zomaar. Een serieuze stap in je ontwikkeling, persoonlijk en professioneel, vraagt tijd, aandacht en energie. Je stapt er vol overgave in, maar alleen als je er echt klaar voor bent. De Baak begrijpt dit, en wij ook. De vraag waarmee we De Baak de markt opstuurden was dan ook: Ben jij klaar voor De Baak?

Verder vooruit

De gekozen route liet zich geweldig vertalen naar de verschillende sessies en uitingen, iets waar we tot op de dag van vandaag bij ondersteunen. Met deze duurzame samenwerking blijft de vooruitgang een feit.

Heb je ook een communicatie uitdaging?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.
Kom eens langs!