030 41 00 790

De Hoor en Zie
wandel- en
fietsroute

Luisteren naar je doelgroep
met oog voor de omgeving.

Hoor en Zie | Naamsbekendheidcampagne

De snelgroeiende opticien- en audicienketen Hoor en Zie, zocht hulp bij het op de kaart zetten van hun nieuwe vestiging. Doel was om op korte termijn meer bezoek naar de vestiging te realiseren, en op lange termijn de merkbekendheid te vergroten.

Oog voor de omgeving

Hoor en Zie houdt net zoveel van mooie dingen zien en prachtige geluiden horen, als haar klanten. Ze deelden in het bijzonder een voorliefde voor het natuurlijke schoon uit de omgeving van de nieuwe vestiging. Het stond daarom buiten kijf dat de campagne hier aandacht aan moest schenken. Oog voor de omgeving: de prachtige natuur en alles wat daarbij komt kijken!

Een ander geluid, een nieuwe blik

De gedeelde liefde voor de omgeving vormde de basis voor de enige echte Hoor en Zie route: een wandel- en fietsroute die in samenwerking met lokale inwoners en ondernemers werd samengesteld. Dit bracht bezoekers naar de winkel en maakte Hoor en Zie bekend binnen de ondernemersvereniging. De route werd gelopen, gefietst, de kaart werd uitgetekend en samen met leuke acties, informatie én een speurtocht voor kinderen opgeleverd in een fysieke routegids.

 

Op de kaart zetten? Done.

Aansluitend op hun filosofie en de waarden waar Hoor en Zie voor staat, vatten we de route en de het merk samen in een sterke, verrassende tagline: een ander geluid, een nieuwe blik. Klaar is case!

Ook behoefte aan een luisterend oor en een frisse blik?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.
Kom eens langs!