030 41 00 790

Mechdes Engineering

Een organisatie-identiteit visueel vormgegeven

Even voorstellen

Specialist in Mechanical Engineering, MechDes, is een grootmacht met 20 jaar ervaring op zak. Het bedrijf, dat staat als een huis, wilde graag een duidelijke merkidentiteit en bijpassende website. That’s where we came in.

Iedereen betrokken

We hebben dit traject net zo grondig aangepakt als MechDes hun machinebouw. Van workshops met directie en medewerkers, sessies over kernwaarden en merkbelofte tot een grondige analyse van de markt en de concurrentie. Naast de medewerkers werden ook de klanten betrokken in dit proces.

Een merkidentiteit die staat als een huis

Een nieuwe tagline

Alle input leidde tot een sterke, krachtige kernboodschap. Daar waar de belofte, de aanpak en de geschiedenis van het bedrijf samenkwamen. We presenteerden MechDes een nieuwe, pakkende tagline: ‘We engineer your vision’

Verdere doorvertaling

De tagline was een product an sich. Het vormde het startpunt voor de nieuwe corporate story en de ontwikkeling van een krachtige beeldtaal. Hierin staan zowel de indrukwekkende projecten als de gepassioneerde medewerkers centraal. Last but not least; alles kwam samen op de nieuwe website; een professionele omgeving die MechDes in kleur, beeld en tekst ademt.

Heb jij ook een communicatie uitdaging?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.
Kom eens langs!