030 41 00 790

Een merkidentiteit

vatten in één zin

Een licht ontvlambare tagline!

Navara | Positionering

NAVARA, IT-specialist en premium technologiepartner, had zowel een goed verhaal en een sterke tagline hoog op haar prioriteitenlijstje staan en vroeg ons met hen mee te denken.

Een kwestie van prioriteiten stellen

Om de prioriteiten echt vorm te kunnen geven doken we de organisatie in. Met medewerkers en management gingen we een intensieve samenwerking aan om een verhaal neer te zetten waar zij hun toekomst op kunnen bouwen.

We want it all!

De brainstormsessies, interviews en strategische samenwerking vormden de basis voor een allesomvattende en korte, scherp geformuleerde corporate story. Dit laatste is echt over de hele linie doorgevoerd en in detail uitgewerkt; van grote (geluidswerende) wanden in het hoofdkantoor tot kleine, maar o zo fijne, icons op de (nieuwe, ook door ons ontwikkelde!) website.

Een tagline zegt meer dan duizend woorden

Om tot een goede tagline te komen ga je niet over één nacht ijs. Je onderzoekt, praat, verdiept en brainstormt. Het moet de essentie vatten van het merk, wat ze doen en waar ze voor staan. In het geval van NAVARA leidde dit tot het krachtige We ignite, we perform. Zo simpel, zo sterk.

Ook een sterke positionering nodig?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.
Kom eens langs!