030 41 00 790

De arbeidsmarkt-
campagne
met hart

Op zoek naar
gelukmakers en
luisterkampioenen

Quarijn | Arbeidsmarktcampagne

Zorginstelling QuaRijn, in Nederland vertegenwoordigd door 1.200 betaalde werknemers en 600 vrijwilligers, zocht een manier om nieuw personeel in de (ouderen)zorg aan te trekken. Een opvallende arbeidsmarktcampagne moest uitkomst bieden!

Verder dan de vraag

Om een campagne te bedenken die écht aansloot bij QuaRijn als organisatie keken we verder dan de vraag, in de breedste zin van het woord. Wat zoeken ze nu echt, waarom, en wie?

Recht vanuit het hart

We namen het functieprofiel dat altijd in een vacature genoemd wordt onder de loep en realiseerden ons dat daar een enorme kans lag: niet kijken naar de koude competenties, maar naar de mens achter dat profiel. Zo creëerden we een campagne recht vanuit het hart. Van de bewoner en verzorger, maar ook van de organisatie. Zo betrokken we het bestaande personeel dat de kern, het hart van QuaRijn vormt. Zij werden trotse ambassadeur!

Luisterkampioenen en gelukmakers

De collega’s kregen dezelfde titel als waarmee potentieel nieuw personeel werd aangesproken. Een titel die eer doet aan hun bijzondere werk en verder keek dan alleen wat competenties en werkervaring: Introducing luisterkampioenen en gelukmakers. De arbeidsmarktcampagne met een hart.

Ook toe aan sterke arbeidsmarktcommunicatie?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.
Kom eens langs!