030 41 00 790

Van twijfelende 20’er tot sexy 60’er

De kenmerken van leeftijdsgroepen

Van Eijndhoven & GO | Ontwikkeling illustraties leeftijdsgroepen

Van twijfelende twintiger tot sexy zestiger… hoe werkt dat binnen een team? En welke uitdagingen brengt dit met zich mee? Dat is waar van Eijndhoven & GO haar klanten in meeneemt in een interactief mini-doe college. De vraag aan effectgroep? Maak deze leeftijdsgroepen visueel zichtbaar.

Meet Rogier

Moet lukken, dachten we gelijk! Want het is natuurlijk leuk en aardig om te lezen wat de kenmerken zijn per leeftijdsgroep, maar een beeld zegt meer dan 1000 woorden. That’s so true! Dus illustreerden we een eigen character in de voor Van Eijndhoven & Go: Rogier.

Rogier is per leeftijdsgroep uitgewerkt zodat de kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen hierin terugkomen. En dat hebben we tot in de details doorgevoerd. Denk aan happy socks met snapchat motief voor de 20’er. En een andere kledingstijl, een bril en een baard voor de 50’er.

De aandacht voor de details maakt dat Rogier echt tot leven is gekomen.

That's not all

Het bleef niet alleen bij Rogier door de jaren heen. Van Eijndhoven & Go wilde meer. Zo is er aan iedere leeftijdsgroep een kleur gekoppeld en zijn deze doorontwikkeld naar diverse communicatiemiddelen. Van A5 kaarten en roll-up banners tot aan diverse presentatie slides!

Hebben we een beter beeld gekregen per leeftijdsgroep? Jazeker, die twijfelende 20’er hebben we afgelopen week nog in de supermarkt gespot!

Vrijblijvend brainstormen over jouw communicatie vraagstukken?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.
Kom eens langs!