Boek nu

De Onvergetelijke Show

Voor jouw medewerkersbijeenkomst, klantevent of kick-off

Wil je medewerkers betrekken bij de strategie en enthousiasmeren over de koers? Wil je met jouw evenement je klanten binden, boeien en bedanken? Lees dan verder over de unieke show van entertainer Roel van Velzen & band en dagvoorzitter Maarten Bouwhuis. Maak jouw evenement onvergetelijk met inhoud, fun en energie vanaf het podium!

Een heerlijk duo!

Een unieke combinatie

Jeugdvrienden Maarten Bouwhuis en Roel van Velzen gaan samen het podium op. De een als presentator en de ander als entertainer. Samen maken ze van jouw evenement een onvergetelijk moment. De heren kennen elkaar al lang en dat merkt het publiek. De interactie en het samenspel tussen Maarten en Roel en zijn band is soepel, natuurlijk en werkt aanstekelijk. Een feest om naar te kijken en luisteren. Jouw boodschap wordt met deze show een boeiend verhaal!

 

De ideale mix

Maatwerk

De show wordt op maat voor jouw organisatie gemaakt. Maarten zorgt voor de inhoud en Roel voor de muzikale energie. Op het podium gaat Maarten in gesprek met personen uit de organisatie of faciliteert een debat. Roel zorgt voor muzikale intermezzo’s, liedjes die de onderwerpen versterken en een gepersonaliseerde muziekquiz. Samen zoeken ze regelmatig het publiek op met vragen. Zo ontstaat een boeiend programma met inhoud, fun en energie vanaf het podium.

 

Een blijvende indruk

De Onvergetelijke Show is een maatwerk show die vooral geschikt is voor momenten die een blijvende indruk achter moeten laten op medewerkers, klanten of stakeholders. De show duurt meestal 75 tot 90 minuten (afhankelijk van de inhoud) en is geschikt voor evenementen van 200 tot 2.000 personen:

  • De jaarlijkse kick-off;
  • Een klant- of dealerevent;
  • Medewerkersdag;
  • Jubileumfeest;
  • Wrap-up van een congres.

Hoe het werkt

Wij regelen en organiseren alles, maar hebben je wel nodig voor de inhoud van de show. Daarvoor maken we een of twee afspraken met jullie, dagvoorzitter Maarten Bouwhuis en onze eventmanager. Vervolgens schrijven we het script van de show zodat iedereen zich kan voorbereiden. Elementen van de show zijn o.a.:

  • Interviews, gesprekken of een debat met medewerkers of klanten;
  • Liedjes die passen bij de gespreksonderwerpen;
  • Verzoekjes uit een lijst met artiesten die van te voren door jouw publiek bepaald kunnen worden;
  • Gepersonaliseerde muziekquiz;
  • Zaalinteractie en videocontent op de schermen.
Roel van Velzen band

Deze unieke kans pakken?

Wil je jouw evenement ├ęcht onvergetelijk maken? Zoek je een podiumprogramma dat jouw doelgroep nog niet eerder gezien heeft? Neem dan snel contact met ons op. Maarten en Roel kunnen deze show een beperkt aantal keer per jaar voorbereiden en uitvoeren. Pak jij deze mooie kans op een onvergetelijk evenement?

Jouw evenement onvergetelijk maken?

Neem contact op met Simon via simon@effectgroep.nl of bel hem op 030 – 410 0790