030 41 00 790

Een website van formaat

Wereldwijde aantrekkingskracht
voor medewerkers
en klanten

AWL | CORPORATE EN WERKEN BIJ WEBSITE

AWL is een grote, internationale speler op het gebied van automatisering en machinebouw. De bouw van hun nieuwe website én een werken-bij-site lieten ze maar al te graag aan ons over.

Design & Development

Het uitgangspunt voor een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website was allereerste de huisstijl die met zorg en creativiteit ontwikkeld is door de studio-collega’s. Opvallend, fris, strak en optimaal in gebruiksgemak was het streven van zowel het design als de ontwikkeling.

Een website met vacatures in 6 talen voor 6 verschillende landen.

Een knap staaltje techniek

In de designfase is daarnaast veel aandacht besteed aan het overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren van de content aan diverse (internationale) doelgroepen. Vervolgens hebben we de website ontwikkeld in October CMS/Laravel, een stabiel PHP-framework. Een solide basis van een sterke site.

Effectieve koppeling

Naast de corporate site hebben we een internationale werken-bij-website ontwikkeld, inclusief een technische koppeling met het door AWL gebruikte ATS (applicant tracking system)! Op die manier kunnen we de vacatures uit het ATS van AWL automatisch op de site tonen. Dit zorgt ervoor dat de website niet alleen technisch hoogstaand, maar vooral enorm gebruiksvriendelijk is voor AWL en haar bezoekers! Bekijk de nieuwe website van AWL hier.

Ook een website met internationale allure?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!

Interessant? Bekijk ook eens:

NAVARA
Website