030 41 00 790

Van tijdelijke campagne naar always on

Een nieuwe website voor
langdurige zichtbaarheid

Haringpartij | WEBSITE

De organisatie van de Haringpartij wilde voor hun terugkerend jaarlijks evenement een website die always on is. We gebruikten de uitgangspunten van hun tijdelijke eventregistratiewebsite en ontwikkelden een “volwassen” website!

Bekijk ‘m hier!

Een online sponsorloop

De website betekent dat de organisatie te allen tijde online gerepresenteerd wordt: the way to go voor de organisatie, die een nieuwe aanpak koos om gedurende het jaar sponsors (maatjes) te werven voor het evenement. De website zelf is volledig in lijn met de stijl van het event zelf. Stijlvol, gereserveerd en charmant: onmiskenbaar De Haringpartij!

Alle informatie op één plek

De inhoudelijk goed gevulde website biedt nu altijd alle benodigde informatie voor de doelgroep van de organisatie: bezoekers en potentiële maatjes. Bij de ontwikkeling was dit dan ook een belangrijke basis. Het is een website die een prominente plek in het communicatietraject inneemt.

Alles onder controle!

Door van een tijdelijke website over te gaan naar een structurele site, krijgt de organisatie meer ruimte en vrijheid voor het aanpassen en updaten van de inhoud! Zij zijn nu volledig in controle, het hele jaar door. De gebruiker wordt daarnaast tevens op zijn wenken bediend, door op mobiel de menuknop in het midden, onderaan te plaatsen. Niet langer met je duim naar alle hoeken van je mobiel, maar heel gemakkelijk alle informatie binnen “duimbereik”. Ook dat is onder controle!

Ook toe aan een nieuwe website?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!