030 41 00 790

We Engineer
your vision

Een website met visie

MECHDES | WEBSITE

MechDes Engineering is een creatief en eigenzinnig werktuigbouwkundig engineeringsbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Dit wilden ze ook graag met de nieuwe website uitstralen.

Bekijk de nieuwe site van MechDes »

Eerst de basis

Voordat we de website daadwerkelijk ontwikkelden, hebben we eerst samen met MechDes hun eigen verhaal opgesteld en een duidelijke beeldtaal ontwikkeld. Dit vormde de basis van de nieuwe website.

Krachtige beeldtaal

Op de website zijn de projecten van MechDes echte eye-catchers. Als grote visuals knallen ze van het scherm en trekken bezoekers mee de wereld van Mechanical Engineering in. Dit, in combinatie met de menselijke kant – de professionele en gepassioneerde medewerkers – biedt gelijk een inkijkje in de wereld van MechDes. De menselijke kant wordt extra benadrukt door het gebruik van een handgeschreven lettertype.

Alles in 1

De nieuwe website heeft een sterk informatief karakter en een geïntegreerde werken-bij sectie. Hier krijgen potentiële medewerkers een goed beeld van de organisatie, de openstaande vacatures en kunnen ze direct solliciteren. MechDes heeft met de nieuwe site een omgeving gecreëerd die aansluit bij wie ze zijn en waar ze voor staan. Mission accomplished!

Ook een website met inhoud nodig?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!