030 41 00 790

Nieuwe website
voor de grote meesters

Zorgen dat een merk
goed uit de verf komt!

OLD HOLLAND | WEBSITE

Old Holland, het verfmerk van de oude meesters, is een product én bedrijf van wereldniveau en zocht een bijpassende website. Met een gepassioneerd team werken ze dagelijks aan de beste verf, maar een website bouwen? Dat lieten ze liever aan ons over.

Bekijk de Old Holland website

 

Een rijke geschiedenis in een modern jasje

Een merk dat wordt gezien als de Rolls Royce in haar vakgebied verdient de nodige aandacht. Want als ze zelfs in de Hermitage staan te springen om jouw product om het werk van grootmachten mee te restaureren, dan wil je een website die internationale kwaliteit uitstraalt, toch? Kwalitatieve ambacht, in een modern jasje.

Up-to-date en aantrekkelijk!

Het werd een website die recht doet aan het merk, het verhaal en tegelijkertijd past in het huidige online communicatielandschap. Dat betekent optimaal resultaat voor verschillende bezoekers op verschillende devices (zoals tablets, laptops, desktops en smartphones). Up-to-date én aantrekkelijk dankzij de aandacht die we besteed hebben aan de visuele weergave van de producten in combinatie met tekstuele uitleg.

Let’s paint.

Een belangrijke toevoeging is de zogeheten ‘dealer locator’, waarmee wordt bijgedragen aan de offline conversie. Het eindresultaat is een prachtige, meertalige website die het merk, de producten en de historie online over de bühne brengt. Bekijk het resultaat op www.oldholland.com

Ook lekker uit de verf komen met een goede website?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!