030 41 00 790

Met Raad & Data
de woningmarkt op!

Een website die verleidt
en onderscheidt

Renes Makelaars | Website

Renes Makelaars is een begrip. Gedreven, betrokken en succesvol, met een enorme kennis van de woningmarkt en de omgeving. De huidige website reflecteerde dit echter niet, en was toe aan een totale make-over. Ons digitale team bedacht een effectieve en passende nieuwe menustructuur. Onze digital designer verzorgde de uitstraling en het gebruiksgemak tot in de kleinste details. Bekijk ‘m hier!

Een serieus aantrekkelijke website

Hoe goed een makelaar is leer je wanneer je met ‘m in zee gaat. Om daar überhaupt te komen, wil het oog ook wat! En dan doelen we natuurlijk op de website… We ontwierpen een superstrak design in lijn met de huisstijl van onze opdrachtgever en dachten na over alle facetten van een goede makelaarswebsite. De basis was gelegd.

Optimaal design & gebruiksgemak

Onze collega’s van de Creative Studio vertaalden de missie en visie van de Renes naar een unieke, onderscheidende belofte: “Met raad & data”. Om dit ook visueel te ondersteunen, ontwikkelden we bijpassende data elementen en een overall design dat de site en de belofte naar een hoger niveau tilt. Aan werkelijk alles werd gedacht!

Extra aandacht voor de kleinste copy

The devil is in the details, zo ook bij het ontwerpen en bouwen van deze site. De website, die gericht is op het verhogen van conversie, is voorzien van veel interactiemogelijkheden en verrijkt met copy: tot in de kleinste details is nagedacht over pakkende, overtuigende teksten!

Ook toe aan een nieuwe website?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!