030 41 00 790

TT-Engineering

Maakt ontwikkeling mogelijk

Complexe, technische vraagstukken? TT-Engineering is verrassend kundig in (werktuigbouwkundige) engineering. Al meer dan 30 jaar ondersteunen zij bedrijven en organisaties met kennis en kunde. Zowel in eigen huis als door het detacheren van medewerkers.

Bekijk de website van TT-Engineering.

Vraag van de klant: Een nieuw design passend bij deze tijd

TT-Engineering wilde een website die hun passie voor techniek overbrengt aan (potentiële) klanten en -medewerkers. Geen dertien in een dozijn site, maar een op maat gemaakte website met veel ruimte voor beeld en speelse elementen. Én focus op conversie. Uiteraard volledig responsive en eenvoudig zelf te beheren via een customized CMS.

Eye on the price

Het doel van de website is helder:

  • Aantrekken van nieuwe opdrachtgevers
  • Aantrekken van nieuwe medewerkers

Twee flink verschillende doelgroepen dus.

Gekozen oplossing 2 doelgroepen, 2 websites

Potentiële klanten en potentiële medewerkers hebben (echt waar) een andere informatiebehoefte. Dus besloten we niet 1 maar 2 websites (werken-bij en een corporate) te ontwikkelen om zo maximaal in contact te komen met de doelgroep. Met deze oplossing is TT-Engineering in staat echt relevante informatie en pagina’s te tonen en kan er volledig gefocust worden op het aanspreken van de doelgroep. Met net even een andere tone-of-voice, ander beeldmateriaal en meer verdieping op bepaalde onderwerpen.

Bijkomend, maar niet onbelangrijk voordeel; de customer journey door de website kan ook specifiek met dit doel in het achterhoofd worden aangepast. Een potentiële kandidaat voor een vacature heeft een ander doel dan een potentiële klant met een (koop)vraag. Er is dan ook een andere informatiebehoefte. Door deze customer journey per doelgroep te optimaliseren wordt het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk gemaakt om zijn of haar doel te bereiken. Gemak dient de mens. Of beter gezegd de conversie!

The results are in

  • Een aantrekkelijk op maat gemaakte website, met een unieke uitstraling.
  • Gemiddelde sessieduur +27%
  • Bouncepercentage -23%

Ook eens sparren over een nieuwe website?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!