030 41 00 790

De Vaart
erin

Digitale verandering
is kracht!

VAARTMAKERS | WEBSITE

Vaartmakers geeft organisaties duurzame veranderkracht door het middenkader te versnellen. Dit doen zij door praktijkgerichte interventies en programma’s in te zetten. Om dit nieuwe label in de markt te zetten vroeg Vaartmakers ons om een compacte en informerende website.

Een extra uitdaging

Een uitdaging an sich, maar er kwam nog een extra uitdagende factor bij: de website moest in een relatief korte doorlooptijd opgeleverd worden vanwege het kick-off moment van het label. Waar we normaal gesproken echt de tijd en ruimte nemen om het goed neer te zetten, besloten we de uitdaging aan te gaan. Houdt ons scherp!

Informatief en illustratief

We verzorgden het design en het development van de (responsive) website. Zijdelings keken we ook mee met de copy voor op de website en gingen onze grafische collega’s aan de slag met het visualiseren van het verhaal van Vaartmakers. Het resultaat is een aantal informatieve illustraties over verschillende werkprocessen.

Sommige dingen veranderen nooit

Een gezamenlijke effort leverde een inhoudelijk en aantrekkelijke website op. Want het oog wil ook wat, dat verandert nooit. Bekijk het resultaat op www.vaartmakers.nu.

Ook toe aan succes door verandering? Begin bij je website.

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!