030 41 00 790

Vallei accountants

Niet zomaar een accountant

Dé partner voor succesvol ondernemen

Dat is hoe Vallei Accountants zich profileert. Als een partij die met haar relaties meedenkt, kritisch is, verstand van zaken heeft en betrouwbaar is. Kortom: een strategische en praktische partner. Dat is Vallei Accountants & Adviseurs.

Vraag van de klant: een professionele online presence

Vallei bestaat 10 jaar en vond het tijd om een professionaliseringsslag te maken in hun marketingcommunicatie. Naast het een corporate story en een upgrade van de huisstijl wilden ze ook graag een website die beter aansluit bij de organisatie en de klanten en aantrekkelijk is voor nieuwe collega’s. Een website die een duidelijk visitekaartje is voor de organisatie. En omdat Vallei Accountants ook nog een collega-bedrijf heeft, Vallei Accountants Agri, het verzoek om ook daarvoor een website te ontwikkelen met dezelfde look & feel.

Bekijk de nieuwe website

Doelen: een moderne en herkenbare website

  • Expertise en kennis meer op de voorgrond
  • Duidelijke en eenvoudige navigatie
  • Meer focus op contactmomenten
  • Medewerkers als kennisexperts profileren

Gekozen oplossing: 1 bedrijf, 2 aparte websites

Op basis van WordPress is er een modulaire website gemaakt die op eenvoudige wijze te beheren is. Door middel van verschillende soorten contentblokken is het eenvoudig om per pagina exact de juiste informatie van de juiste vormgeving te voorzien.

De hoofdnavigatie is eenvoudig gehouden. Er zijn dus geen lange, onoverzichtelijke submenu’s. Zo kan een bezoeker snel kiezen voor het juiste onderdeel van het menu, met een eventuele doorklik naar de onderliggende diensten.

De klanten van Vallei wilden graag hun mening delen over de samenwerking en de service, dus is er veel ruimte voor “social proof”. Deze referenties zijn op verschillende plekken op de site terug te vinden.

De mensen achter Vallei Accountants

Accountancy is mensenwerk, en bij Vallei Accountants werken echte toppers. deze Vallei-collega’s goed zijn in wat ze doen door hun kennis en expertise. Reden te meer om ze een prominente plek te geven, inclusief persoonlijke touch.

Blauw en groen, dat hadden we nodig om de twee websites te differentiëren. Naast het blauw van Vallei Accountants kreeg Vallei Accountants Agri een groene kleur als hoofdkleur. Dezelfde functionaliteiten, gebruiksgemak en indeling, maar toch anders. Naast de sites zelf hebben bovendien de copy voor beide sites ontwikkeld, uiteraard met aandacht voor SEO en SEA.

Resultaat: Strakke deadline gehaald

Het is gelukt om de website(s) nog voor de zeer strakke deadline (het 10-jarig jubileumevent) op te leveren. Een website die geweldig aansluit bij de organisatie en die laat zien waar zij echt voor staan. Vallei Accountants tevreden, wij tevreden.

Ook eens sparren over een nieuwe website?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!