030 41 00 790

Vallei accountants

Niet zomaar een accountant

Dé partner voor succesvol ondernemen

Dat is hoe Vallei Accountants zich profileert. Als een partij die met haar relaties meedenkt, kritisch is, verstand van zaken heeft en betrouwbaar is. Kortom: een strategische en praktische partner. Dat is Vallei Accountants & Adviseurs.

Vraag van de klant: Verdere professionalisering

Vallei bestaat ruim 10 jaar. De hoogste tijd voor een professionaliseringsslag in hun marketingcommunicatie. Naast een een vernieuwing van de propositie, een bijbehorende merkverhaal en een upgrade van de huisstijl, waar effectgroep ook voor tekende. wilden ze ook graag een website die beter aansluit bij de organisatie en de klanten én aantrekkelijk is voor nieuwe collega’s. Een website die een duidelijk visitekaartje is voor de organisatie. En omdat Vallei Accountants ook nog een collega-bedrijf heeft, Vallei Agri, het verzoek om ook daarvoor een website te ontwikkelen met dezelfde look & feel.

Doelen: een moderne en herkenbare website

  • Expertise en kennis meer op de voorgrond
  • Duidelijke en eenvoudige navigatie
  • Meer focus op contactmomenten
  • Medewerkers als kennisexperts profileren

Gekozen oplossing: 1 bedrijf, 2 aparte websites

Op basis van WordPress is er een modulaire website gemaakt die op eenvoudige wijze te beheren is. Door middel van verschillende soorten contentblokken is het een koud kunstje om per pagina exact de juiste informatie van de juiste vormgeving te voorzien.

De hoofdnavigatie is clean gehouden. Er zijn dus geen lange, onoverzichtelijke submenu’s. Zo kan een bezoeker snel kiezen voor het juiste onderdeel van het menu, met een eventuele doorklik naar de onderliggende diensten.

De klanten van Vallei wilden graag hun mening delen over de samenwerking en de service, dus is er veel ruimte voor “social proof”. Deze referenties zijn op verschillende plekken op de site terug te vinden.

De mensen achter Vallei Accountants

Accountancy is mensenwerk, en bij Vallei Accountants werken echte toppers. Deze Vallei-collega’s zijn echt goed in wat ze doen en beschikken over een berg kennis en expertise. Reden te meer om ze een prominente plek te geven, inclusief een persoonlijke touch.

Blauw en groen, dat hadden we nodig om de twee websites te differentiëren. Naast het blauw van Vallei Accountants kreeg Vallei Agri een groene kleur als hoofdkleur. Dezelfde functionaliteiten, gebruiksgemak en indeling, maar toch anders. Naast de sites zelf hebben we bovendien de copy voor beide sites ontwikkeld, uiteraard met aandacht voor SEO en SEA.

Resultaat: Twee professionele, moderne sites met een eigen uitstraling

Het resultaat is duidelijk zichtbaar. Een frisse, moderne uitstraling die perfect past bij Vallei. Met twee onderscheidende en verleidende kleurstelling en een ijzersterk verhaal. Klaar voor de toekomst. Vallei Accountants tevreden, wij tevreden.

Ook eens sparren over een nieuwe website?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!