030 41 00 790

Go, go, gadget loopbaan

De website als tool
voor het vertellen
van je verhaal

Van Eijndhoven & Go | WEBSITE

Van Eijndhoven & Go, een toonaangevende speler in de wereld van loopbaanbegeleiding en outplacement, kwam bij ons voor een nieuwe, onderscheidende website die het verhaal van Van Eijndhoven & Go moest brengen.

Bekijk de website van Van Eijndhoven & Go hier »

Een vlijmscherpe propositie

Om de website écht goed op te zetten, deden we eerst een stapje terug. Back to basic, want wat is die basis? Tijdens de eerste fase van het project hebben we daarom propositie scherp gezet: Van Eijndhoven & Go, voor een sterk loopbaanverhaal

Een sterk loopbaanverhaal

Het is de overtuiging van Van Eijndhoven & Go dat ieder mens zijn eigen, sterke loopbaanverhaal kan vormgeven. Vervolgens hebben we dit visueel doorvertaald naar een nieuwe huisstijl, waarin de individuele aandacht voor mensen én hun persoonlijke loopbaanverhalen centraal staan. Dit is terug te zien op de website dankzij een handgeschreven lettertype. De grote portretfotografie vergroot de verbinding en betrokkenheid met de bezoeker, nu de personen op de foto je echt aankijken. Dat maakt impact!

Optimaal functioneren

Aan de hand van verschillende persoonlijke verhalen van klanten bouwden we de aantrekkelijke en strakke website, die uiteraard op desktop, laptop en mobile devices optimaal functioneert. Door op de homepage een duidelijke keuze aan te bieden in vorm van vijf CTA’s, komt de dienstverlening helemaal tot zijn recht. Het vaststaand menu maakt het makkelijk navigerende plaatje compleet!

Vrijblijvend brainstormen?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!