030 41 00 790

DIGITAL
SOLUTIONS

Applicaties, software en (werken-bij) websites waar je echt wat aan hebt. Echt echt.

We bouwen websites en werken-bij-websites en ontwikkelen software, applicaties en platforms die jouw interne en externe communicatie efficiënter maken. Met ons 30-koppige team zijn we een solide digitale partner, en beschikken we over de beste solution architects, UX’ers, php’er en .net ontwikkelaars.

Waar we écht goed in zijn? Het leveren van digitale oplossingen waar je echt wat aan hebt. Echt echt. Die diepgewortelde belofte werd onlangs beloond met de nr. 1 positie in de MT1000 (onderdeel: Excellente Uitvoering).

Wil je bijgepraat worden over de kansen die Progressive Web Apps ook jou bieden? Of een designsprintje trekken voor je nieuwe werken-bij-website? Kom kennismaken met ons digitale team in Life, ons kantoor in Utrecht, Papendorp. Eén mailtje naar Marlous is misschien wel het begin van een mooie samenwerking.

20+ JAAR ERVARING

We zijn natuurlijk niet van gisteren:-). Ons digitale team beschikt over 20+ jaar ervaring in advisering over en ontwikkeling van digitale oplossingen voor bedrijven en overheid. Op dit moment werken we aan digitale projecten voor onder andere Rabobank, Medirisk en Ballast Nedam.

DEVELOPMENT

Zonder code geen content. Wij zijn trots op onze bouwers. Een solide architectuur is de basis van alles: van campagnepagina tot interactieve portal en van corporate site tot werken-bij. Natuurlijk zorgen we ook voor koppelingen met CRM-systemen, ATS’en en andere applicaties. We ontwikkelen onder andere in .NET en diverse PHP-frameworks zoals WordPress en Umbraco. Welke tools we ook gebruiken, onze coders zorgen dat het snel, stabiel en futureproof is. Dat noemen we de Fine Dutch Quality van onze effectmakers. 

DIGITALE STRATEGIE

Onze focus is het efficiënter maken van jouw interne en externe digitale communicatie. Dat begint met het formuleren van doelstellingen, een heldere strategie en het maken van keuzes. That’s where we come in. We houden ervan om slimme, digitale oplossingen te bedenken die maximaal meetbaar effectief en efficiënt zijn.

CREATIE(F) (design en UX)

Steve Jobs zei het al: “Design is not how it looks, design is how it works.” Kijk maar eens naar Marktplaats. Mooi? Zeker niet. User Experience? Bijzonder effectief! Wij houden van mooi, maar een succesvol ontwerp van een digitaal product is een samenspel van design, UX en techniek. Met altijd het uitgangspunt dat we de effectiviteit en efficiëntie willen vergroten.

PROGRESSIVE WEB APP

Met een Progressive Web App (PWA) kan jouw digitale communicatie nog efficiënter worden. Een PWA is een website die lijkt op een native app. Een native app download je in de appstore, een PWA open je gewoon in je browser. Een PWA draait daarom op ieder systeem en het installeren van updates is niet nodig. Er zijn veel voordelen aan een PWA (t.o.v. een native app), maar ook enkele nadelen. Neem contact met ons op en ontdek wat deze veelbelovende ontwikkeling voor jouw organisatie kan betekenen.

 

 

HET EFFECT VAN ONLINE MARKETING

Content is King! Maar écht! Relevante content verspreid zich als een lopend vuurtje. Maar hoe zorg je voor relevante content? En hoe zorg ik dat mijn doelgroep die ziet? Een goede contentstrategie start met de vraag: “Wie willen we bereiken, en welk effect willen we hebben?” Het antwoord is een combinatie van inhoud, kanalen, planning en promotie. Wij garanderen een effectieve strategie en borgen de uitvoering er van.

Presteert jouw website nog?
Wij doen een gratis vrijblijvende audit!
Doe de check

WERKEN-BIJ-WEBSITE

Steeds meer organisaties vragen om een online omgeving die zich volledig richt op arbeidsmarktcommunicatie. Wij maken werken-bij-websites, inclusief koppelingen met een ATS (Applicant Tracking Systeem). In Jip-en-Janneke taal: een kandidaat volgsysteem. Dit kan het huidige ATS zijn, of we gaan samen met jou op zoek naar het best passende systeem. En die beste oplossingen verschillen nogal. Een effectief voorbeeld is onze eigen werken-bij-website. En voor AWL hebben we een internationale career-site ontwikkeld inclusief koppelingen met een uitgebreid ATS. Meer weten? Bel of mail Marnix!

ONZE OPDRACHTGEVERS

Ons digitale team werkt o.a. voor de onderstaande merken:

Digitale uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!