030 41 00 790

DIGITAL
SOLUTIONS

Schaap met de 5 poten

Het scherm van een laptop, mobiel of tablet is anno nu dé verbinding tussen merken en mensen. Op deze paar inches liggen eindeloze kansen voor merken die online vindbaar, zichtbaar en relevant willen zijn en interactie met doelgroepen zoeken. Elke dag helpen wij organisaties hun digitale kansen te pakken, zodat ze online impact maken. We heten niet voor niets effectgroep, een results-driven creative agency. Opdrachtgevers kiezen voor onze creativiteit en blijven bij ons omdat we resultaat halen.

SCHAAP MET DE 5 POTEN

We kunnen en doen natuurlijk niet alles op het digitale vlak, maar wel heel veel! Om precies te zijn staan we stevig op 5 poten. We zijn sterk in Strategie, Creatie (design, UX), Development, Online Marketing en Support. Heb je één pootje nodig? Top! Wil je ze alle 5? Dan zie je een schaap met 5 poten een gat in de lucht springen!

DEVELOPMENT

Zonder code geen content. Wij zijn trots op onze bouwers. Een solide architectuur is de basis van alles: van campagnepagina tot interactieve portal en van corporate site tot werken-bij. Natuurlijk zorgen we ook voor de koppelingen met CRM-systemen en ATS’en. We bouwen veel in WordPress, het populairste CMS van het internet. We werken ook graag met Umbraco en Craft. Welke tools we ook gebruiken, onze coders zorgen dat het snel, stabiel en futureproof is. Dat noemen we Fine Dutch Quality.

ONLINE STRATEGIE MET EFFECT

Je wil geen website, je wil contact, meer omzet of inspireren! Dat begint met een strategische aanpak. Daarom beginnen we met je doelen, voordat we een pixel op het scherm zetten. We maken het concreet. Wie wil je bereiken, en wat wil je dat ze gaan doen? We ontwikkelen persona’s, zodat je je bezoeker leert kennen. Het resultaat? Een digitale strategie waarmee jij de online wedstrijd wint.

CREATIE(F) (design en UX)

Steve Jobs zei het al: “Design is not how it looks, design is how it works.” Kijk maar eens naar Marktplaats. Mooi? Zeker niet. User Experience? Bijzonder effectief! Wij houden van mooi, maar een succesvol ontwerp is een samenspel van design, UX en techniek. Zo zorg je dat je bezoeker zijn doel bereikt. Dáár ligt de kracht van onze designers en UX-ers. Ze hebben de creativiteit om voor elke website of app een design te maken dat optimaal functioneert en converteert.

HET EFFECT VAN ONLINE MARKETING

Content is King! Maar écht! Relevante content verspreid zich als een lopend vuurtje. Maar hoe zorg je voor relevante content? En hoe zorg ik dat mijn doelgroep die ziet? Een goede contentstrategie start met de vraag: “Wie willen we bereiken, en welk effect willen we hebben?” Het antwoord is een combinatie van inhoud, kanalen, planning en promotie. Wij garanderen een effectieve strategie en borgen de uitvoering er van.

JOUW MEEST FANATIEKE SUPPORTER

Het voelt als de finish, je website is live! Maar eigenlijk is het de start. En deze wedstrijd gaat lekkerder met wat support. We installeren updates, houden de beveiliging op orde en onze helpdesk zit voor je klaar. Omdat we ook hosting verzorgen zijn backups en uptime geen kopzorgen. En hoe nu verder? We analyseren bezoekersgedrag, maken rapportages en bespreken de resultaten met je. We A/B testen wat af, zodat de website iedere dag weer beter wordt. 

Presteert jouw website nog?
Wij doen een gratis vrijblijvende audit!
Doe de check

WERKEN-BIJ-WEBSITE

Steeds meer organisaties vragen om een online omgeving die zich volledig richt op arbeidsmarktcommunicatie. Wij maken werken-bij-websites, inclusief koppelingen met een ATS (Applicant Tracking Systeem). In Jip-en-Janneke taal: een kandidaat volgsysteem. Dit kan het huidige ATS zijn, of we gaan samen met jou op zoek naar het best passende systeem. En die beste oplossingen verschillen nogal. Een effectief voorbeeld is onze eigen werken-bij-website. En voor AWL hebben we een internationale career-site ontwikkeld inclusief koppelingen met een uitgebreid ATS. Meer weten? Bel of mail Marnix!

ONZE OPDRACHTGEVERS

Ons digitale team werkt o.a. voor de onderstaande merken:

Digitale uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!