030 41 00 790

Digital Solutions

Het scherm van een laptop of mobiel is de unieke verbinding tussen merk en mens. Op deze paar inches liggen grenzeloze kansen voor merken die online vindbaar en zichtbaar willen zijn en interactie met doelgroepen zoeken. Het maken van digitale impact is één van onze sterke wapens. Van strategisch advies tot online vindbaarheid en van killer website tot social media succes. Bel of mail met Mariëlle om in gesprek te gaan over je digitale uitdagingen.

Killer websites

Links of rechtsom, een killer website is dé sleutel tot online succes. Ons digitale team slaagt er telkens weer in om websites te bouwen die zorgen voor meer conversie, interactie en engagement. We nemen jouw digitale uitdagingen uiterst serieus en ontwikkelen websites die ervoor zorgen dat jouw doelen gerealiseerd worden.

We ontwikkelen websites in Umbraco, WordPress en Craft. De keuze is onder andere afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met andere applicaties. Uiteraard kunnen we je website ook in beheer nemen, hosten en onderhouden.

De meesters van Old Holland, de digitale navy seals van NAVARA en de techniek helden van AWL gingen je voor.

UX Advies

User Experience gaat over de optimale gebruikerservaring van een website, app of applicatie. Wij nemen je bestaande online omgeving onder de loep en adviseren je over verbeteringen die leiden tot een optimale User Experience en meer resultaat. Die UX’ers van ons zijn namelijk écht goeie gasten die hun kennis, ervaring en creativiteit graag met je delen. Neem over jouw digitale uitdaging contact op met Erik, onze chief UX en Webdesign.

Out-of-the-box-content-strategie

Wij helpen organisaties aan een unieke online strategie waar ze van ze-lang-zal-ze-leven zelf niet aan denken. Dat is onze belofte en dat durven we gewoon hardop te zeggen (on-Nederlands, we know!). Waar liggen jouw kansen op online succes, bereik, engagement en groei? Zet ons strategisch team aan het werk en open jezelf en je organisatie voor nieuwe inzichten en online avonturen.

Neem bijvoorbeeld Baker Tilly. Voor deze internationale financiële dienstverlener ontwikkelden we het Ondernemerscollege, een online videoplatform waar iedere twee weken een nieuw college verschijnt. Van barbier Bertus tot Erben Wennemars en van corporate antropoloog Jitske Kramer tot zwemheld Maarten van der Weijden. En óf de contentstrategie werkt: de colleges zijn inmiddels 600.000 keer bekeken!

Werken-bij-website en ATS’en

Steeds meer organisaties hebben behoefte aan een online omgeving die zich volledig richt op arbeidsmarktcommunicatie. Wij maken werken-bij-websites, inclusief koppelingen met een ATS (Applicant Tracking Systeem). In Jip en Janneke taal: een kandidaat volgsysteem. Dit kan een bestaand ATS zijn of we gaan samen met jou op zoek naar het best passende systeem. Een eenvoudige maar effectieve oplossing is onze eigen werken-bij-website. Voor onze opdrachtgever AWL hebben we een internationale career-site ontwikkeld inclusief koppelingen met een uitgebreid ATS. Meer weten over online arbeidsmarktcommunicatie? Bel of mail Ingrid!

Online Marketing

Het was al een vak, dat is het nog steeds en wordt het nog meer: online marketing. Wij zorgen ervoor dat je online vindbaar bent. We genereren bereik en bouwen aan engagement met bestaande en nieuwe doelgroepen. We zijn daarin creatief én data-driven, een perfecte combinatie voor succesvolle online marketing. SEA, SEO en Google Analytics zijn het gereedschap waarmee we bouwen aan structurele zichtbaarheid van merken en organisaties.

Social Media Succes

Iedereen heeft het erover maar niemand weet echt hoe het moet. Dat is misschien een beetje zwart-wit, maar je snapt ‘m. Wij helpen merken, bedrijven en overheid aan Social Media Succes. We denken na over een effectieve strategie, creatieve uitvoering en zinvolle toepassing van social media. Dat kan op projectbasis of structureel, waarbij we dagelijks of wekelijks werken aan jouw Social Media Succes.

Content Marketing

Content is King! Maar écht! Het mooie van internet is dat alles deelbaar is. Relevante content verspreid zich als een lopend vuurtje. We zien veel organisaties zoeken naar de juiste (creatieve) contentstrategie en vervolgens naar de (lange termijn) uitvoering en analyse ervan. Wij garanderen een effectieve strategie en borgen de uitvoering er van. Dat kan op projectbasis of op structurele basis met een Content Abonnement: wij zorgen ervoor dat er dagelijks, wekelijks of maandelijks continuïteit is in het maken, publiceren en analyseren van online content.

Digitale uitdaging?

Bram is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Bram via bram@effectgroep.nl of bel hem op 030 - 4100 792.
Kom eens langs!