0343 - 745270

Digital Solutions

Het scherm van een laptop of mobiel is de unieke verbinding tussen merk en mens. Op deze paar inches liggen grenzeloze kansen voor merken die online vindbaar en zichtbaar willen zijn en interactie met doelgroepen zoeken. Het maken van digitale impact is één van onze sterke wapens. Van strategisch advies tot online vindbaarheid en van killer website tot social media succes. Bel of mail met Mariëlle om in gesprek te gaan over je digitale uitdagingen.

Killer websites

Links of rechtsom, een killer website is dé sleutel tot online succes. Ons digitale team slaagt er telkens weer in om websites te bouwen die zorgen voor meer conversie, interactie en engagement. We nemen jouw digitale uitdagingen uiterst serieus en ontwikkelen websites die ervoor zorgen dat jouw doelen gerealiseerd worden. Uiteraard kunnen we je website ook in beheer nemen, hosten en onderhouden.

UX Advies

User Experience gaat over de optimale gebruikerservaring van een website, app of applicatie. Wij nemen je bestaande site onder de loep en adviseren je over verbeteringen (design en functioneel) die leiden tot een optimale User Experience en meer resultaat. Die UX’ers van ons zijn namelijk écht goeie gasten die hun kennis, ervaring en creativiteit graag met je delen.

Out-of-the-box-strategie

Wij helpen organisaties aan een unieke online strategie waar ze van ze-lang-zal-ze-leven zelf niet aan denken. Dat is onze belofte en dat durven we gewoon hardop te zeggen (on-Nederlands, we know!). Waar liggen jouw kansen op online succes, bereik, engagement en groei? Zet ons strategisch team aan het werk en open jezelf en je organisatie voor nieuwe inzichten en online avonturen.

Online Marketing

Het was al een vak, dat is het nog steeds en wordt het nog meer: online marketing. Wij zorgen ervoor dat je online vindbaar bent. We genereren bereik en bouwen aan engagement met bestaande en nieuwe doelgroepen. We zijn daarin creatief én data-driven, een perfecte combinatie voor succesvolle online marketing. SEA, SEO en Google Analytics zijn het gereedschap waarmee we bouwen aan structurele zichtbaarheid van merken en organisaties.

Social Media Succes

Iedereen heeft het erover maar niemand weet echt hoe het moet. Dat is misschien een beetje zwart-wit, maar je snapt ‘m. Wij helpen merken, bedrijven en overheid aan Social Media Succes. We denken na over een effectieve strategie, creatieve uitvoering en zinvolle toepassing van social media. Dat kan op projectbasis of structureel, waarbij we dagelijks of wekelijks werken aan jouw Social Media Succes.

Content Marketing

Content is King! Maar écht! Het mooie van internet is dat alles deelbaar is. Relevante content verspreid zich als een lopend vuurtje. We zien veel organisaties zoeken naar de juiste (creatieve) contentstrategie en vervolgens naar de (lange termijn) uitvoering en analyse ervan. Wij garanderen een effectieve strategie en borgen de uitvoering er van. Dat kan op projectbasis of op structurele basis met een Content Abonnement: wij zorgen ervoor dat er dagelijks, wekelijks of maandelijks continuïteit is in het maken, publiceren en analyseren van online content.

Digitale uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 0343-745272.
Kom eens langs!