Old Holland

Zorgen dat een merk goed uit de verf komt

Nieuwe website voor de grote meesters

Old Holland, het verfmerk van de oude meesters, is een product én bedrijf van wereldniveau. Deze meester-verfmaker gebruikt aloude recepten voor de hoogste kwaliteit verf voor kunstschilders over de hele wereld. Veel internationaal bekende kunstwerken zijn gemaakt met de verf van Old Holland. Van dit kleurrijke merk kregen wij de opdracht om een nieuwe digitale omgeving te ontwikkelen. Een eervolle opdracht!

Services

Evenveel content als kleuren

Een rijke geschiedenis in een modern jasje

Ons digitale team bezoekt het mini-museum van Old Holland en maakt kennis met de rijke geschiedenis. Dit vertalen ze door naar een prachtige tijdlijn op de website. Het uitgebreide productaanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd en kleurenkaarten geven de beste mogelijke impressie van de beschikbare kleuren per product.

Where to buy

Dealer locator

Old Holland verkoopt haar producten via een wereldwijd netwerk van winkels, retailers en distributeurs. De dealer locator helpt bezoekers dankzij een Google Maps API snel en gemakkelijk aan verkoopadressen in de buurt.

Resultaat

Meesterlijk mooi

Het resultaat van dit project is een meesterlijk mooie website die past bij deze meester-verfmaker. Google Analytics bevestigt wat wij hoopten: bezoekers zijn trots op ‘hun’ verfmerk en bekijken veel contentpagina’s, struinen uitgebreid door het online productaanbod en zoeken in de dealer locator verkooppunten in de buurt.

effectmakers

Team

Deze meester-effectmakers werkten mee aan de nieuwe website en dealer locator voor Old Holland.

Ingrid - developer - effectgroep
Ingrid van Vliet
Developer
Erik - digital designer - effectgroep
Erik Ranke
Digital Designer
Marielle - COO - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een website voor jouw bedrijf?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op