OMS (Talpa)

Radio Diner

Brand event

OMS klopte bij ons aan voor de organisatie van een klantevent. OMS is de organisatie die reclamezendtijd verkoopt voor de radiozenders Sublime FM, 100% NL, 538, SLAM, Radio Veronica, Sky Radio en Radio 10. Doel van het event was huidige klanten bedanken en het presenteren van nieuwe mogelijkheden voor het komende radioseizoen aan nieuwe relaties. We bedachten het OMS Radio Diner. De centrale boodschap: Radio Rocks!

Branche

Locatie

Pop-up restaurant

Als locatie werd gekozen voor het eigen pand van OMS in hét mediahart van Nederland, Hilversum. Hier openden we een prachtig Pop-Up restaurant. De gasten kregen de hele avond allerlei radiocontent voorgeschoteld in de vorm van food & drinks, experiences, rondleidingen, presentaties en live optredens van (wie-kent-’m-niet) Tino Martin, Yves Berendse en Jennie Lena. Hét culinaire succesnummer was de Gouden Chocolade bal die je letterlijk kapot moest SLAM-en.

Resultaat

Impact & beleving

Was het omdat de medewerkers van OMS meehielpen in de bediening? Waren het de gerechtjes die allemaal een linkje hadden met de radiozenders? Was het Tino Martin? Of was het de verrassing van een prachtig en stijlvol Pop-up restaurant in eigen pand? Hoe dan ook, het Radio Diner rockte en maakte impact op de relaties van OMS!

effectmakers

Team

Teamwork makes the dream work! Diverse expertises werden ingezet om een groot succes van deze opdracht te maken, van strategie tot creatie en van projectmanagement tot regie.

Simon - CEO - effectgroep
Simon Renes
CEO (founder)
Kirsten - head of creative - effectgroep
Kirsten Flik
Head of Creative
Marielle - COO - effectgroep
Mariëlle Timmers
Chief Operating Officer (COO)
Ronald - grafisch vormgever - effectgroep
Ronald van Spanjen
Graphic Designer
Kirsten - head of creative - effectgroep

Vrijblijvend brainstormen over een brand event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op +31(0)30 41 00 790.

Neem contact op Let's meet!