Welkom bij

effectgroep*

Evenementenbureau Amsterdam

Welkom bij effectgroep*, het het full-service evenementenbureau met veel opdrachtgevers en projecten in Amsterdam en omgeving. We bedenken (merk)activaties, organiseren corporate events en organiseren congressen voor overheid. We zijn een communicatiebureau met eventmarketing-specialisten en eventmanagers die voor bekende merken zoals HP, Netflix, en Beter Horen events en activaties organiseren. Meer weten? Ontdek onze Liefde voor Live© of bekijk recente projecten.

One-stop

Evenementenpartner

Onze bijdrage aan jouw event is zo groot of klein als jij wilt. Van creatief concept tot planning en organisatie, van communicatiecampagne tot registratiewebsite. Wij hebben de beste mensen in huis om je te helpen. Ons evenemententeam heeft de afgelopen 25 jaar meer dan 1.500 events georganiseerd, van prijswinnend Catwalkdiner voor BrandDeli tot het internationaal erkende Ondernemerscollege voor Baker Tilly.

Events 2.0

Online en Hybride

Jouw congres of bedrijfsevenement online? Wij zijn al jaren producent van diverse online (TV-)programma’s, congressen en webinars en hebben alle expertise in huis om als creatieve en/of productiepartner jouw bijeenkomst online te organiseren, van script tot opnamestudio en van digitale uitnodiging tot livestream. We hebben inmiddels meer dan zeven jaar ervaring in het organiseren van online evenementen en hybride evenementen voor bedrijven en overheid.

Sinds 1997

Betrouwbare partner

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar levert wel een mooie lijst opdrachtgevers op. Dat zij ons werk waarderen blijkt ook uit onze nummer 1 positie in de de MT1000 (nr.1 beste communicatie- én eventmarketingbureau). En dat voor het tweede jaar op rij! 

Tevens bevestigt het IDEA Keurmerk dat effectgroep* een Certified Leading Agency is. We worden gescreend op financiële stabiliteit, deskundigheid en vakmanschap. 

Evenementenbureau in Amsterdam nodig?

Mail Simon via simon@effectgroep.nl of bel hem op 030 – 410 0790