effectgroep*

Evenementenbureau jublieumfeest

Jouw jubileumfeest moet een blijvende indruk achterlaten en is een mooi moment om met medewerkers en klanten terug te blikken en vooruit te kijken. Een jubileum is een prachtig alibi om de relatie met opdrachtgevers en medewerkers te versterken en ze te bedanken.

Wij zijn een creatief evenementenbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van jubileumfeesten voor bedrijven en overheid.

Van concept tot locatie en organisatie

Ons credo is dat organisaties een heel jaar lang jarig zijn, met het jubileumfeest als hoogtepunt! We gaan met jou in gesprek over wensen, doelstellingen, kansen. Vaak worden ook medewerkers betrokken in het denkproces: wat hebben zij voor ideeën om het jubileum te vieren. Deze input gebruiken we om tot een blauwdruk te komen voor jouw jubileumfeest. Het thema, de best passende locatie, verloop van de avond, openingsshow en closing, entertainment en natuurlijk de catering.

Vervolgens organiseren we het jubileumfeest en zorgen we ervoor dat alles wat we bedacht hebben tot uitvoer wordt gebracht. We houden je in de maanden voorafgaand aan het jubileumfeest op de hoogte van de voortgang, zodat we geen detail missen en aan alles gedacht wordt. Op de grote dag zorgen wij voor de opbouw, aansturing van alle partijen en afbouw, zodat ook jij geniet van een mooie feestavond. Een extra voordeel van het inschakelen van een evenementenbureau voor uw jubileumfeest!

Cases

Benieuwd naar ons werk?

Van inhoudelijk congres, groots jubileumfeest tot interne kick-off. Ons roze eventhart gaat er nog steeds sneller van kloppen. Bekijk onderstaand een selectie uit ons mooiste werk.

Uitnodiging en registratie

De communicatie rondom een evenement wordt steeds belangrijker. Een jubileumfeest begint al bij de uitnodiging en eindigt bij de bedankmail achteraf. Met onze evenementen registratie website bieden wij je een praktische en mooie oplossing voor het (online) uitnodigen en registreren van gasten. Op de website staat alle informatie over het evenement, de locatie, tijden en het programma. Aanmelden (en afmelden) is een fluitje van een cent en vanuit de portal verzend je in een handomdraai mailings naar de genodigden. De mogelijkheden en opties bespreken we graag met je.

Evenementenbureau voor jouw jubileumfeest nodig?

Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 – 410 0790