effectgroep*

Evenementen­bureau Utrecht

Ontdek onze Liefde voor Live©

Welkom bij effectgroep*, het full service evenementenbureau uit Utrecht. Wij bedenken en organiseren bedrijfsevenementen. Zoals congressen, roadshows en bijeenkomsten voor medewerkers. Live, online en hybride. Vanuit Utrecht werkt ons evenementenbureau voor bekende merken zoals HP, toffe bedrijven zoals Fellowmind en overheden zoals Ministerie van BZK.

Full service

Evenementenbureau

Alles onder één dak

Wij bedenken en organiseren jouw bedrijfsfeest, beurs, congres of kick-off. En we hebben iedereen in huis om er een groot succes van te maken. We beloven je één aanspreekpunt gedurende het hele project. Daarom schakel je snel en makkelijk en houden we de lijnen kort. Ook de communicatie met genodigden en online registratie van deelnemers verzorgen we voor je. Dus zoek jij een creatief full service evenementenbureau? Maak dan een afspraak met Ilke!

Live en online

Live is leuker en online is efficiënter. En dat is natuurlijk erg kort door de bocht. Maar waar het wel op neer komt is dat live en online events hun eigen kracht en voordelen hebben. Wij hebben veel ervaring met de organisatie van live events voor groepen van 100 tot 5.000 deelnemers. En we produceren online en hybride events voor medewerkers, pers, klanten en stakeholders in Nederland en wereldwijd.

 

 

 

Sinds 1997

Niet van gisteren

Mooi portfolio

Ons evenementenbureau bestaat meer dan 25 jaar! En inmiddels hebben we een mooie en vaste klantenkring opgebouwd van bedrijven, merken en non-profit organisaties. Zoals Beter Horen, HP, Netflix, MantelzorgNL, Partners voor Jeugd en het Ministerie van OCW. Van corporate festival tot inhoudelijk congres. Die variatie en afwisseling, we houden d’r van! Bekijk hier recent werk.

Evenement = communicatie

We zijn een communicatiebureau gespecialiseerd in corporate events. Wij zorgen dat jouw investering in het evenement resultaat oplevert. En dat jouw evenement je merk versterkt en bijdraagt aan je interne en externe communicatiedoelstellingen. Dus met duizend collega’s aan de lampen hangen of met honderd vakgenoten debatteren? Wij maken van jouw evenement altijd een waardevol communicatiemoment.

MT1000

Hoogste NPS score

MT1000 is het jaarlijkse onderzoek onder zakelijke beslissers naar de populariteit en kwaliteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Voor het derde jaar op rij, in het jaar dat we 25 jaar bestaan, mogen wij ons het beste evenementenmarketingbureau van Nederland noemen. Zijn we daar trots op? Jazeker! En we halen er veel motivatie uit om ook dit jaar voor het allerbeste resultaat voor onze klanten te gaan.

Vertrouwen

IDEA Lidmaatschap

IDEA vertegenwoordigt de 50 toonaangevende evenementenbureaus van Nederland. En wij zijn al meer dan 20 jaar lid van deze branchevereniging voor professionele evenementenbureaus. Daarom kunnen wij opdrachtgevers extra zekerheden aanbieden,  zoals een unieke Evenementenverzekering met uitgebreide dekking.

Evenementenbureau in Utrecht nodig?

Ben je benieuwd wat ons evenementenbureau voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of plan direct een afspraak.