effectgroep*

Evenementen­bureau

voor b2b, b2c en overheid

Bij effectgroep* bedenken en organiseren we evenementen waar je écht iets aan hebt. Echt écht. We zien events als een effectief communicatiemiddel voor interne en externe doelgroepen. Zoek jij een evenementenbureau om van jouw volgende evenement een groot succes te maken? En ja, dat kan natuurlijk live, online of hybride.

One-stop

Full-service evenementenbureau

Alles onder één dak

Van het bedenken van het creatief concept tot de organisatie van het evenement. En van het communicatieplan tot het bouwen van de registratiewebsite. We hebben alle disciplines in huis en zullen je volledig ontzorgen. We zijn betrokken, werken transparant en inspireren met creatieve concepten die passen bij jouw merk, jouw markt en jouw doelgroep.

Samenwerking en co-creatie

De beste concepten en mooiste evenementen ontstaan door samenwerking en co-creatie. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Kiezen voor effectgroep* is kiezen voor een eventpartner die jou, jouw doelgroep en jouw wereld wil begrijpen en doorgronden. En dat begint bij een heldere Creative Brief. Nieuwsgierig hoe ‘ie er uit ziet? Mail Ilke!

Internal branding

Medewerkersbijeenkomst

We organiseren medewerkersbijeenkomsten met inhoud en impact. Zoals een kick-off om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Of een moment om intern het net op te halen en medewerkers te betrekken bij de organisatie. Een mooi voorbeeld van een intern evenement als aanjager van gedragsverandering is Building our Behaviour Together voor de accountants van Baker Tilly. Dus ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens te sparren!

B2B en B2C

Corporate en brand events

Klanten raak je écht in het hart met een waardevol event. En merken komen tot leven wanneer consumenten ze kunnen aanraken en ervaren. Steeds meer marketing en communicatieprofessionals kiezen voor een live event als onderdeel van een campagne. Of zelfs het kloppend hart van een campagne. Een mooi voorbeeld is de merkactivatie HP Klassenfeest of het Cupido Festival voor CRM Partners. Zoek jij een concept voor jouw volgende event? Mail Ilke en ontdek wat wij voor jou en jouw merk kunnen doen.

(Online) Congressen

Voor overheid en non-profit

Organiseer jij een congres en zoek je een professioneel congresbureau? Maak kennis met ons evenementenbureau! Sinds 1997 organiseren wij inhoudelijke evenementen en congressen. Dat doen we voor groepen van 50 tot 5.000 deelnemers, wereldwijd. We kennen de onontdekte eventlocaties en pareltjes van sprekers. En we verrassen met inspirerende werkvormen. En na meer dan 100 online events weten hoe we deelnemers binden, boeien en betrekken. Ook designen en ontwikkelen we het registratietraject. Dat is uiteraard inclusief handige registratiewebsite en mailings.

Online congres

Voor bekende merken, diverse Ministeries en bedrijven hebben wij waardevolle online evenementen georganiseerd. Eerst omdat live niet mocht (door corona). Maar steeds vaker omdat een online event soms een efficiëntere oplossing is. Bijvoorbeeld bij internationale doelgroepen en programma’s die heel inhoudelijk zijn. Een mooi voorbeeld is het internationale jubileumcongres voor Stichting NOB. Of de maandelijkse talkshows voor de Europese collega’s van IT-bedrijf Fellowmind.

Bern je toe aan een communicatief evenementenbureau?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl.