0343 - 745270

Live events

Al 20 jaar organiseren wij corporate events, brand events en congressen. Onze bijdrage is zo klein of groot als jij wilt: van creatief sparren over het concept tot het uit handen nemen van de volledige organisatie, communicatie en deelnemersregistratie.

Wat ons anders maakt dan andere bureaus? Het antwoord noemen wij Liefde voor Live ©. Dat zie je terug in onze concepten en merk je in de samenwerking met de allergrootste liefhebbers van het eventmarketing vak. Dat maakt echt het verschil. Bekijk ons mooiste werk of lees onderstaand wat wij voor jou kunnen betekenen.

Corporate Events

Medewerkers en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Maar waar komen je klanten hun stoel nog voor uit? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers rijen dik voor de deur van jouw kick off staan? Zet ons event team aan het werk en gun jezelf het beste bedrijfsevenement ooit. Netflix, FOX International Channels en Baker Tilly Berk gingen je voor.

Brand Events

In het huidige communicatielandschap maken steeds meer merken impact door in hun marketingstrategie te kiezen voor events, stand-alone of als onderdeel van een campagne. Welke kansen liggen er voor jouw merk? Hoe krijgen we échte aandacht voor jouw verhaal?
Ga in gesprek met onze oprichter Simon en ontdek waarom HP, CRM Partners en Fox volop inzetten op live events.

Congressen

De congreswereld verandert! En daar dragen wij een flinke steen aan bij. Interactieve presentatievormen, onverwachte locaties, sprekers die je never-nooit-meer vergeet en deelnemerscommunicatie die ervoor zorgt dat het congres geen eendagsvlieg wordt. De Staat van het Onderwijs en Blok voor Blok zijn van die congressen. Wil je met jouw congres ook de volgende stap zetten? Bel of mail Margriet en maak kennis met de congreswereld 3.0.

Event Communicatie

De grootste (gemiste) kans bij events is Event Communicatie. Wij hebben er inmiddels een sport van gemaakt en willen Wereldkampioen Event Communicatie worden. Het event is namelijk een prachtig alibi om een buzz te creëren, aandacht te vragen en (online) content te genereren. Hiermee stijgt het rendement op jouw evenement double digit.

Een effectieve communicatiestrategie rondom het evenement gaat verder dan alleen een mooie registratiewebsite (al maken wij die graag voor je), vraag dat maar aan Kirsten, onze Communicatie Manager Events.

Meeting Design

Heb je wel de capaciteit in huis om het evenement te organiseren, maar ben je op zoek naar een creatief concept, impactvol podiumprogramma of opening ceremony? Hou zelf de touwtjes in handen, haal onze kennis en creativiteit in huis en til jouw evenement naar een hoger plan. Wil je hier meer over weten? Mail Margriet!

Maak een afspraak met Kirsten, communicatieadviseur Events

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 0343-745270.
Kom eens langs!