030 41 00 790

Live events

Ben je van plan om een event te organiseren? Goeie keuze! We zijn echt meesterlijk goed in het bedenken en organiseren van events waar je als bedrijf of merk echt iets aan hebt. Na 20+ jaar event ervaring mogen we wel zeggen: shit in is shit out. Dus wil jij tijd maken voor een live-briefing? Dan beloven wij je een idee dat je van-ze-lang-zal-ze-leven niet zal vergeten.

Wat ons anders maakt dan andere bureaus? Het antwoord noemen wij Liefde voor Live ©. Dat zie je terug in onze concepten en merk je in de samenwerking met de allergrootste liefhebbers van het eventmarketing vak. Onze bijdrage is zo klein of groot als jij wilt: van creatief sparren over het concept tot het uit handen nemen van de volledige organisatie, communicatie en deelnemersregistratie. Bekijk ons mooiste werk of lees onderstaand wat wij voor jou kunnen betekenen.

Corporate Events

Medewerkers en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Maar waar komen je klanten hun stoel nog voor uit? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers rijen dik voor de deur van jouw kick off staan? Zet ons event team aan het werk en gun jezelf het beste bedrijfsevenement ooit. Netflix, FOX International Channels en Baker Tilly Berk gingen je voor.

Brand Events

In het huidige communicatielandschap maken steeds meer merken impact door in hun marketingstrategie te kiezen voor events, stand-alone of als onderdeel van een campagne. Welke kansen liggen er voor jouw merk? Hoe krijgen we échte aandacht voor jouw verhaal? Ga in gesprek met Ronald Smit (030 – 41 00 790) en ontdek waarom HP, CRM Partners en Fox volop inzetten op live events.

Congressen

De congreswereld verandert! En daar dragen wij een flinke steen aan bij. Interactieve presentatievormen, onverwachte locaties, sprekers die je never-nooit-meer vergeet en deelnemerscommunicatie die ervoor zorgt dat het congres geen eendagsvlieg wordt. De Staat van het Onderwijs, Blok voor Blok en het Streektalensymposium zijn van die congressen. Terugkerende opdrachtgevers zijn het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Ministerie van OCW. We gaan graag met je in gesprek over de volgende stap voor jouw congres.

Event Communicatie

De grootste (gemiste) kans bij events is Event Communicatie. Wij hebben er inmiddels een sport van gemaakt en willen Wereldkampioen Event Communicatie worden. Het event is namelijk een prachtig alibi om een buzz te creëren, aandacht te vragen en content te delen. Hiermee stijgt het rendement op jouw evenement double digit. Een effectieve communicatiestrategie rondom het evenement gaat verder dan alleen een mooie registratiewebsite (al maken wij die graag voor je), vraag dat maar aan Kirsten, onze Communicatie Manager Events.

Meeting Design

Heb je wel de capaciteit in huis om het evenement te organiseren, maar ben je op zoek naar een creatief concept, impactvol podiumprogramma of openingsceremonie? Hou zelf de touwtjes in handen, haal onze kennis en creativiteit in huis en til jouw evenement naar een hoger niveau. Wil je hier meer over weten? Mail Margriet!

Project Management

Zoek je een senior Project Manager die jouw volgende evenement organiseert? Een professional met jarenlange ervaring, die weet hoe de hazen lopen en een rugzak vol kennis(sen) en ervaring meebrengt? Onze effectmakers helpen je graag bij de organisatie van jouw congres, festival of corporate event.

ONZE OPDRACHTGEVERS

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het levert wel een mooie lijst opdrachtgevers op zoals HP, TomTom, Netflix, Fox International Channels en het Ministerie van Onderwijs.

Brainstormen over jouw volgende event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.
Kom eens langs!