030 41 00 790

Big,
bigger,
biggest!

Hoe we een landelijk
concept internationaliseren

Baker Tilly Berk | College of Knowledge

Al een aantal jaar produceren wij in samenwerking met accountantskantoor Baker Tilly Berk het Ondernemerscollege. Een online videoplatform waarop tweewekelijks nieuwe video’s verschijnen voor ondernemend Nederland. Na 12 succesvolle edities werden wij gevraagd een Internationale editie te organiseren tijdens de Baker Tilly International World Conference. De World Conference wordt ieder jaar in een ander land georganiseerd en dit jaar was Nederland aan de beurt. Voor Baker Tilly Berk dé kans om alle member firms kennis te laten maken met dit contentmarketingconcept.

Een prachtige locatie (Beurs van Berlage), vijf keer zoveel gasten (400 personen) en internationale sprekers vroegen om een upgrade van het huidige concept. Een nieuw decor, aangepaste visuals én uiteraard een internationale naam; College of Knowledge. De imposante Beurs van Berlage in Amsterdam paste goed als locatie voor dit evenement. Hier gingen we big, bigger, biggest! Een curved LED-scherm van 12 meter breed en 4,5 meter hoog werd de eyecatcher van College of Knowledge. Dit zorgde in combinatie met de catwalk en authenticiteit van de effectenbeurszaal voor een bijzonder effect. Onder begeleiding van innovatiedeskundige Jim Stolze gaven vijf internationale, gerenommeerde sprekers een inspirerend college over uiteenlopende onderwerpen zoals de blockchain technology, branding as a growth strategy en risk management. Bekijk de video’s online op ondernemerscollege.nl.

Wij én Baker Tilly Berk kijken met trots terug op het College of Knowledge, de internationale editie van het Ondernemerscollege!

INTERNATIONALE EDITIE VAN HET ONDERNEMERSCOLLEGE
COLLEGE OF KNOWLEDGE

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Kom eens langs!

Interessant? Bekijk ook eens:

CRM Partners
Het Cupido Festival