030 41 00 790

100 jaar ervaring in 1 sterk event

Fine Dutch quality

Fokker Services | Fine Dutch Quality

Fokker Services, een Dutch brand, is in 2015 overgenomen door GKN, maar onder haar eigen naam nog steeds actief en van hoog niveau! Dat ze een sterk merk is en dé partij om zaken mee te doen, wilde ze ook haar internationale relaties laten zien. Combineer dit met een vleugje vaderlandse trots en je hebt een stevige basis voor een sterk event. Favoriete klanten & relaties werden uitgenodigd voor: Fokker’s Favourites, Fine Dutch Quality!

Nuchter, bevlogen en innovatief

Het relatie-event dat werd georganiseerd na afloop van de Aviation Week in de RAI, stond volledig in het teken van het hoge serviceniveau en de nuchterheid, bevlogenheid en innovativiteit waarmee Fokker haar klanten en relaties al meer dan 100 jaar bedient. Dit kwam terug in het gehele programma, de branding en signing en het eten en drinken! De avond onderstreepte een belangrijk gegeven: Fokker maakt het verschil!

Hollandse glorie

Het werd een Dutch Brand Event voor de mensen waar Fokker op gesteld is. Met ingrediënten die passen bij Fokker, en met merken en mensen waar Nederland trots op is. Denk aan Heineken en Old Amsterdam, Rembrandt van Rijn en de welbekende Hollandse stroopwafels. Een avond waar het de gasten aan niets ontbrak!

Tot in detail verzorgd

In de doorvertaling werd aan werkelijk alles gedacht, van volledige verzorgde eventhuisstijl met a touch of orange, tot de praktische zaken op locatie. Zo stonden er zes fietstaxi’s klaar om de gasten vanaf de RAI naar StrandZuid te vervoeren! De muzikale aankleding door de dames van FemaleFusion maakte de avond compleet. Oranje boven!

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.
Kom eens langs!