030 41 00 790

A trip down memory lane

10 jaar eredivisie
in 1 spelerstunnel

FOX Sports | 10 Jaar FOX Sport Eredivisie

FOX Sports Eredivisie wilde de aftrap van het 10e voetbalseizoen feestelijk vieren met een select gezelschap van belangrijke stakeholders. Ze kwamen bij ons voor een creatief concept dat een en al voetbal moest ademen en de productie van het event.

We bedachten voor dit event een bijzondere ‘Trip Down Memory Lane’ in de vorm van een spelerstunnel. Want waar meer dan in de spelerstunnel ontmoeten clubs elkaar, stijgt de spanning voor de aftrap en hoor je het juichen van de menigte al opzwellen?

In het AFAS Stadion van AZ werden de genodigden letterlijk meegenomen door een 30 meter lange tunnel waar 9 jaar aan belangrijke momenten, hoogtepunten en herinneringen waren tentoongesteld. Door foto’s, video’s en tastbare elementen kon men zien, horen en beleven wat FOX Sports Eredivisie de afgelopen jaren aan mooie herinneringen heeft gebracht.

Aan het einde van de tunnel liep men de event-area in, waar presentator Jan Joost van Gangelen en de Directie klaarstonden om het tiende seizoen met de gasten af te trappen. Ook kon men op de foto met de Eredivisie schaal voor het komende seizoen. Viggo Waas zorgde voor een afsluitend intermezzo, uiteraard met een flinke knipoog.

10 JAAR FOX SPORTS KOMT TOT LEVEN
IN 30 METER LANGE SPELERSTUNNEL

Vrijblijvend brainstormen over een evenement voor jouw bedrijf?

Jelle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Jelle via jelle@effectgroep.nl of bel hem op 020-2803400.
Kom eens langs!

Interessant? Bekijk ook eens:

TOMTOM
Global Sales & Marketing Event