030 41 00 790

Hackers under
the dome

De mafiaboy
aan het woord

HP | Beursconcept & klantevent

De afgelopen jaren heeft HP veel ontwikkelingen doorgevoerd op het gebied van cyber security. Onder andere hun printers en laptops bevinden zich in het hoogste veiligheidssegment. Om dit kenbaar te maken onder IT-professionals in de zakelijke markt, wilde HP voor de Infosecurity beurs een indrukwekkende beursstand en presentatie van hun merk. Bezoekers van de stand moesten op een opvallende manier kennismaken met de hoge veiligheidsnormen en technieken die de software en printers van HP hebben.

Daarnaast wilden ze een exclusieve meet & greet organiseren voor belangrijke relaties met hun keynote speaker voor de beurs; niemand minder dan de ooit meest beruchte hacker ter wereld Michael ‘MafiaBoy’ Calce. HP schakelde ons in voor het beursconcept en de organisatie van het klantevent in, hoe toepasselijk, de voormalige gevangenis De Lik in Utrecht.

De beursstand was opvallend met een gigantische projectiedome die veel bekijks trok. De dome symboliseerde de wereld van HP. In de dome werden pakkende animaties en beelden vertoond om zo de cyber security awareness te verhogen. De hostessen, gewapend met HP-devices, onderwierpen de bezoekers aan een korte veiligheidsquiz; hoe veilig is jouw printer? De HP-specialisten stonden vervolgens klaar om bezoekers direct van advies te voorzien.

Parallel aan de beurs organiseerden we in de oude gevangenis in het centrum van Utrecht een besloten lunch voor HP-relaties, met een exclusieve presentatie van Mafiaboy over de mindset van een hacker.

GIGANTISCHE PROJECTIEDOME EN MAFIABOY
ZETTEN HP IN DE SPOTLIGHT

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Jelle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Jelle via jelle@effectgroep.nl of bel hem op 020-2803400.
Kom eens langs!

Interessant? Bekijk ook eens..

Alliander
Energie Pop-Up Museum