030 41 00 790

HP KLASSENFEEST

Beursconcept

HP Klassenfeest - beursconcept

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste evenement voor onderwijzend Nederland. Meer dan 40.000 bezoekers komen voor informatie en inspiratie naar de Jaarbeurs in Utrecht.

De vraag

HP had voor deze beurs een duidelijk doel: de printoplossing Instant Ink (nooit meer zonder inkt!) onder de aandacht brengen van de, overwegend vrouwelijke, bezoekers. Ons creatieve team dook in de wereld van HP, printers, onderwijs en inktcartridges. En zo ontstond er een – al zeggen we het zelf – klasse idee!

Klassenfeest

Het gebruik van Instant Ink is écht een feestje. Nooit meer zonder inkt zitten voor een vast (laag) bedrag per maand. En tijdens de beurs maakte je ook nog eens kans op een volledig verzorgd Klassenfeest. Instant Ink, een feestje voor jezelf én voor je klas! 

We maakten van de stand ook een feestje: een kleurrijk klassenfeest met traktaties, leuke activiteiten en promoties van Instant Ink.

Opvallend druk

Het was vijf dagen lang een drukte van jewelste bij het klassenfeest. Duizenden onderwijsprofessionals bezochten de stand, genoten van de traktaties en activiteiten en meldden zich aan voor meer informatie over Instant Ink. De gestelde KPI’s (bezoekersaantallen en aanmeldingen) werden ruimschoots behaald, dus ook voor HP was deze beursdeelname een feestje.

To the moon and back

Terwijl HP na afloop van de beurs overuren draaide om alle informatieaanvragen en nieuwe abonnees te verwerken, gingen wij aan de slag met de organisatie van het Klassenfeest voor de gelukkige winnaar. Dat werd overigens echt een ‘to the moon and back’ ervaring, dankzij het knallende optreden van niemand minder dan zangeres Maan!

Gelukkig hebben we de foto’s nog

De beste feesten duren vaak te kort. Wij hadden nóg wel een week met het HP Klassenfeest op deze beurs willen staan. Want wat was het gezellig, lekker druk en een groot succes. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.
Kom eens langs!