030 41 00 790

De ark van Joel

Levensechte foto's
als visueel decor

National Geographic | Photo Ark Event

FOX Networks Group wilde voor haar zender National Geographic een meet & greet organiseren voor fans van de wereldberoemde natuurfotograaf Joel Sartore. In co-creatie met FOX hebben we het programma samengesteld en de productie van het evenement verzorgd. Het resultaat was een indrukwekkende bijeenkomst voor fans en zakelijke relaties.

Sartore’s geweldige project Photo Ark, waarmee hij als doel heeft alle dieren ter wereld in gevangenschap vast te leggen en uitsterven te voorkomen, vormde de basis voor het evenement. De locatie voor het event was het Museon, waar een deel van dit bijzondere project in de vorm van een fototentoonstelling te zien was. Te midden van de spectaculaire dierenportretten konden Nederlandse en Vlaamse fans een middag lang in gesprek met de fotograaf.

’s Avonds werden relaties van National Geographic uitgenodigd voor een exclusief diner in de theaterzaal van het Museon. Reusachtige canvassen met Sartore’s foto’s zorgden voor een prachtig visueel decor. Het diner werd afgesloten met een indrukwekkende keynotepresentatie van de fotograaf.

Je hebt events en events met impact. Met dank aan de unieke Joel Sartore.

FOTOGRAFIE, INSPIRATIE EN CULINAIR GENIETEN
KOMEN SAMEN

Vrijblijvend brainstormen over een event voor jouw bedrijf?

Jelle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Jelle via jelle@effectgroep.nl of bel hem op 020-2803400.
Kom eens langs!

Interessant? Bekijk ook eens:

OMS
Radio Diner