030 41 00 790

Marketingbureau
Utrecht

Results-driven
Creative Agency

Op zoek naar een marketingbureau dat zorgt voor marketing- en communicatie mét effect? Welkom bij effectgroep, het creatieve marketingbureau uit de omgeving van Utrecht (Driebergen). Met een knalroze team van hardwerkende professionals maken we dagelijks campagnesvormgevingwebsites en live events volgens onze roze regel: het moet écht effect hebben.

STRATEGIE | CREATIE | PROJECTMANAGMENT

Wij zijn een full service marketing- en communicatiebureau uit Utrecht. We hebben communicatiespecialisten in huis om je volledig te helpen bij het bedenken, creëren en produceren van marketing met resultaat. Dagelijks werken onze creatieve strategen, grafisch vormgevers, project managers, webdevelopers en marketeers voor verschillende opdrachtgevers.

Van het bedenken van een unieke campagne tot live event voor klanten. En van mobiele website tot nieuwe huisstijl. Waar je ons nodig hebt, zijn we er.

SINDS 1997

Effectgroep bestaat al sinds 1997. We zijn getransformeerd van bureau voor eventcommunicatie naar full service marketing- en communicatiebureau. We helpen je graag met effectieve on- en offline communicatie. We combineren techniek en creativiteit om doelstellingen te bereiken op het gebied van marketing- en communicatie.

We heten niet zomaar effectgroep. We maken reclame en marketing waar je écht iets aan hebt. Echt echt. 

WEBSITES (WORDPRESS)

Anno 2017 wil je dat je website er op desktop, laptop en mobiel goed uitziet. Gaan we voor een responsive of adaptive website? Of zat je te denken aan mobile first? Bij marketingbureau effectgroep hebben we een online team van webdevelopers, webdesigners en online marketing specialisten. Zij gaan graag met je om tafel zitten om je te adviseren en je website weer helemaal up-to-date te maken.

VORMGEVING

Onze grafische specialisten weten hoe ze vormgeven mét effect! In de effectgroep studio werken zij dagelijks aan verschillende online en offline marketing-uitingen. Van nieuwe huisstijl tot outdoor reclame, en van (online) advertenties tot creatieve infographic. Bekijk ons werk en laat je inspireren!

LIVE EVENTS

De roots van ons marketingbureau liggen in de wereld van evenementen. We zijn sterk in creatie en productie van Live events. We hebben de mensen en middelen in huis om de activatie van én communicatie met deelnemers te verzorgen. Liefde voor Live noemen we dat. Van dealer event tot groots jubileum om personeel te bedanken.

CAMPAGNES

Campagnes. We just love it. Als Utrechts marketingbureau bedenken en creëren we graag campagnes mét effect. Van begin tot eind, maar je kan natuurlijk ook terecht voor alleen de aanzet van een creatief concept. We zijn zo klein of zo groot als jij wilt. Onze strategische specialisten denken graag met je mee over je volgende campagne. Bekijk hier de campagnes die wij al ontwikkelden.

Marketingbureau in Utrecht nodig?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!