35 METER CREATIVITEIT

Samen zijn we ongeveer 35 meter lang. Maar does size matter? Als het op creatieve communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. En dat hebben we: een mooi stel met roots in de wereld van reclame, marketing en events. Bij effectgroep gekomen om opdrachtgevers te helpen met creatieve en effectieve communicatie. Met hoofd én roze hart: we just love what we do.

We’re Hiring!

We’re Hiring!

Stagiair(e) eventmanagement

We zijn op zoek naar een topper van een Stagiair(e)! Ben jij die derde- of vierdejaars HBO-student die ook blij wordt van project- en eventmanagement? Bekijk dan snel de vacature! Bekijk hier de vacature!

Simon Renes

Simon Renes

Strategie | Concept

De creatieve ondernemer achter effectgroep met inmiddels duizend jaar ervaring, om het in zijn eigen woorden te zeggen. Simon vindt zijn bureau inmiddels volwassen, maar heeft zelf nog de ambities van een starter.

Kirsten Flik

Kirsten Flik

Creatie | Communicatie

Is het glas halfvol of half leeg? Kirsten zal zeggen dat het overstroomt. Wat een positiviteit! Met een dubbele hbo-opleiding en driedubbele snelheid van werken helpt ze opdrachtgevers aan treffende communicatie-adviezen. We just love her!

Mariëlle Timmers

Mariëlle Timmers

Communicatie | Design

Als je wilt weten hoe een talentvolle Young Professional eruitziet, loop dan eens bij ons binnen. Mariëlle is een digital native met communicatie skills. Hadden we al gezegd dat ze ook kan designen en haar roots eigenlijk in de eventbranche liggen?

Jelle van Keulen

Jelle van Keulen

Sales Manager

Al meer dan 10 jaar bij de club, onze Jelle. Zijn lijst aan nieuwe klanten is net zo indrukwekkend als zijn creatieve woordspelingen. Wel eens van een stargiaire gehoord? Volgens Jelle is dat onze stagiaire die de sterren van de hemel werkt.

Feico Haveman

Feico Haveman

Project Manager

Organiseerde vroeger hockeyfeestjes en heeft van produceren zijn werk gemaakt. De hockeykantines hebben plaatsgemaakt voor de Ocean Diva en Level 11. En de lokale DJ heeft het veld moeten ruimen voor Hed Kandi. Feico loves events.

Sacha Wetten

Sacha Wetten

Project Manager

Als effectgroep een hoeksteen heeft, dan is het Sacha. Zij maakt waar wat wij aan klanten beloven. Al jarenlang, dag in dag uit. Met een glimlach haalt ze deadlines en vinkt ze acties af. Haar achternaam Wetten zou wat dat betreft een werkwoord kunnen zijn.

Marissa Hans

Marissa Hans

Project Manager

Stads met een vleugje dorps. Dat is Marissa. Stads waar het gaat om creativiteit. Dorps waar het gaat om betrouwbaarheid. Wat ons betreft de ideale mix die leidt tot creatieve concepten waar onze klanten op mogen vertrouwen.

Esther Renes

Esther Renes

Office Manager

Welk naampje geef je het? Office Manager? Chef Facility? Chief-alles-waar-wij-niet-aan-toe-komen? Dat haar werk niet in één titel te vangen is, zegt genoeg. We kunnen namelijk niet zonder haar.

Gineke Geerds

Gineke Geerds

Finance

Gini zorgt ervoor dat ons huishoudboekje klopt. En dat is een geruststellend gevoel. Alhoewel ze creatief is, zijn we ontzettend blij dat ze niet creatief boekhoudt. Zwart geld en rode cijfers kent ze niet, terwijl ze dagelijks graag roze facturen maakt.

Berber Woudsma

Berber Woudsma

Online Marketeer

Berber is onze online specialist met een creatieve geest. Met journalistieke roots en ervaring in de digitale marketing weet ze hoe doelgroepen zich online gedragen en hoe je deze kan bereiken.

Arno van Brunschot

Arno van Brunschot

Webdeveloper

Webdevelopment. Daar houdt onze Arno zich mee bezig. Hij is gek op HTML, CSS en Wordpress. En daar gelukkig ook goed in. Arno luistert, maar doet niet zo maar wat we hem vragen. Daar houden we van, collega’s met visie.

Judith Elshof

Judith Elshof

Project Manager

Met Judith hebben we een WAT-relatie en werken we op projectbasis aan mooie producties. Wat? Working Apart Together. Da's helemaal hip. En daar merk je niks van!

Ingrid van Vliet

Ingrid van Vliet

Project Manager Digital

Ingrid is onze Project Manager Digital en is zelf in een ver verleden webdeveloper geweest. Dat mogen we eigenlijk niet van haar zeggen (wel dat ze developer is geweest, maar niet van dat verre verleden). Willem-Alexander zegt dat vijftig het nieuwe dertig is. Nu we een tijdje met Ingrid werken vinden wij dat vijftig het nieuwe twintig is.

Ronald van Spanjen

Ronald van Spanjen

Grafisch Vormgever

Ronald is grafisch vormgever. Maar dan een goeie. We kunnen hier van alles over Ronald zeggen, maar dat is eigenlijk zonde van de verrassing. Doe's gek en zet Ronald gewoon eens aan het werk. Dan snap je waarom wij vinden dat hij een goeie is.

Liselotte van Dijk

Liselotte van Dijk

Project Manager

De collega die je hoopt die solliciteert (even op z'n John Ewbank's). Dat is Liselotte. Een ambitieuze, jonge en serieuze Project Manager die in rap tempo haar vleugels uitslaat. Haar persoonlijke aanbevelingsbrief van Sharon Dijksma (Staatssecretaris) zegt wat dat betreft genoeg!

Marlous van de Wiel

Marlous van de Wiel

Communicatie Manager

Nadat Marlous haar contract bij ons had getekend, stuurde ze een grote ansichtkaart naar het team: "Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega". En dat vinden wij typisch Marlous: opvallend, creatief en lekker 2-the-point. We houden ervan.

Ching Knikkink-Chen

Ching Knikkink-Chen

Grafisch Vormgever

Waarom werken bij effectgroep zo uitdagend is? Als je het met voetbal vergelijkt, dan speel je bij ons op Champions League-niveau. Daarom zijn we ook zo blij met onze grafisch ontwerper Ching. Niveautje Messi en Ronaldo. Niet dat Ching ook maar iets met voetbal heeft. Maar toch, je snapt 'm.

Jill Zuurbier

Jill Zuurbier

Project Support

Je hebt denkers en doeners. Onze stagiaire Jill is een doener die ook denkt. Of een denker die ook doet? Hoe dan ook, Jill werkt hard, met hoofd, handen én hart.

Per 1 februari 2018 …

Per 1 februari 2018 …

Account Manager

Oh wat zijn we blij! Per 1 februari '18 onthullen we wie-o-wie onze nieuwe collega wordt. Ze woont in Amsterdam, is 28 jaren jong en komt met haar ervaring en enthousiasme ons account team versterken.

Per 1 februari 2018

Per 1 februari 2018

Copy Queen in aantocht

Ze houdt van mooie merken en maakt mooie merkverhalen. Deze taalfanaat is creatief en data-driven (die combinatie!) en is na drie grote internationale werkgevers toe aan het tempo en de ambities van ons bureau. Ze is in aantocht en binnenkort live te zien @effectgroep!

CONTACT

Vrijblijvend brainstormen? Bel of mail ons nu!