030 41 00 790
Ons team

30 effectmakers, 1 focus op resultaat

Samen zijn we ongeveer 55 meter lang. Maar does size matter? Als het op effectieve communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. Met drie communicatie wapens (live, digital, creative studio) onder één effectgroep-vlag werken 30 effectmakers dagelijks met hoofd, hart en handen aan het resultaat voor onze opdrachtgevers.

We're Hiring!

Heb je zin in een uitdagende job bij een creatief bureau in Utrecht-area? Bij effectgroep zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor onze drie teams: Events, Digital en de Creative Studio. Wil jij werken voor wereldse merken én lokale helden (en alles wat daar tussen zit)? Bekijk dan snel de vacatures!

Simon Renes
CEO

Toen hij zag dat effectgroep in de top 5 van beste marketingadviesbureaus van NL eindigde, was daar dan toch echt een traantje van trots (een heel kleintje maar hoor:-), gevolgd door een hele brede glimlach en een diepe buiging voor alle effectmakers. “Ik kan gewoon écht niet tegen ontevreden klanten. Dus daarom doe ik er alles aan om dat te voorkomen.”

Kirsten Flik
Communicatieadviseur Events

Is het glas halfvol of half leeg? Kirsten zal zeggen dat het overstroomt. Wat een positiviteit! Met een dubbele HBO-opleiding en driedubbele snelheid van werken helpt ze opdrachtgevers aan treffende communicatie-adviezen. We just love her!

Marissa Hans
Programmamaker Events

Stads met een vleugje dorps. Dat is Marissa. Stads waar het gaat om creativiteit. Dorps waar het gaat om betrouwbaarheid. Wat ons betreft de ideale mix die leidt tot creatieve event-concepten waar onze klanten op mogen vertrouwen.

Charlène Rupke
Project Manager Events

Goedlachs, gezellig en bovenal een vakvrouw pur sang. Puur is sowieso Charlène: what you see is what you get, en daar houden we van. Met inmiddels flink wat vlieguren in de wereld van corporate en publieksevents, weet zij hoe de hazen lopen. We zijn er daarom extra blij mee dat wij haar hebben kunnen vangen!

Mariëlle Timmers
COO

Mogen we je voorstellen aan Mariëlle, onze COO? Ze kwam, zag en nam de leiding over heel veel P’s, zoals processen en projecten. Het is misschien wetenschap van janboerenfluitjes, maar is het niet toevallig dat we in de MT1000 op de eerste (jaja, echt echt!) plek staan (categorie marketingadviesbureaus / excellente uitvoering)!? Hoe dan ook, we love her!

Margriet Verweij
Commercieel Manager

We zijn een nieuwsgierig, immer positief talent rijker: Margriet versterkt het Live Events team. Oprechte interesse in de mensen en wereld om haar heen, een ster in het verzamelen van informatie en ook nog eens een held in dat vertalen naar een concrete opdracht. Zij is fan van Utrechtse horeca, wij zijn fan van haar!

Tanya Hampsink
Programmamaker Events

Met zo’n 8 jaar event- en projectmanagement ervaring mogen we Tanya gerust een senior noemen, al is ze dat met haar begin-dertig leeftijd nog lang niet. Wat ze wel is? Een sympathieke vakvrouw die voor opdrachtgever event-programma’s ontwikkeld waar ze echt wat aan hebben, Echt echt.

Tamar Nijenhuis
Project Manager Events

Dames en heren, mogen wij u voorstellen aan Tamar (met de klemtoon op de eerste a)! Heeft na de Haagse hotelschool haar eerste stappen in de eventbranche gezet bij de Johan Cruijff Arena, vervolgens bij een congresbureau en nu, jawel, nu versterkt ze ons eventteam. Welkom Tamar!

Ronald Smit
Account Director Events

Zeg je Ronald, dan zeg je Events & Communicatie. Kwam na zijn stage bij ons in dienst en sloeg vervolgens zijn vleugels uit in het evenementenlandschap. Meer dan 10 jaar later is hij terug op het honk met koffers vol kennis en creativiteit, als Account Director Events.

Marijn Klouwen
Head of Live Productions

Een feest om mee te werken, onze Marijn. Snapt als geen ander hoe de hazen in de eventbranche lopen en hoe je links of rechtsom de dingen tóch voor elkaar krijgt. Met een fijne glimlach en de nodige flair weet ze met haar team telkens écht goede events te organiseren.

Judith Elshof
Project Manager

Met Judith hebben we een WAT-relatie en werken we op projectbasis aan mooie producties. Wat? Working Apart Together. Da’s helemaal hip. En daar merk je niks van!

Esther Renes
Office Manager

Welk naampje geef je het? Office Manager? Chef Facility? Chief-alles-waar-wij-niet-aan-toe-komen? Dat haar werk niet in één titel te vangen is, zegt genoeg. We kunnen namelijk niet zonder haar.

Gineke Geerds
Finance

Gini zorgt ervoor dat ons huishoudboekje klopt. En dat is een geruststellend gevoel. Alhoewel ze creatief is, zijn we ontzettend blij dat ze niet creatief boekhoudt. Zwart geld en rode cijfers kent ze niet, terwijl ze dagelijks graag roze facturen maakt.

Colette Riemersma
Finance

Colette zorgt er samen met Gineke voor dat onze events, campagnes en adviezen er financieel ook strak bij staan. Voor de komma, achter de komma en op de komma: voor Colette moét het altijd kloppen.

Marlous van de Wiel
Communicatieadviseur

Nadat Marlous haar contract bij ons had getekend, stuurde ze een grote ansichtkaart naar het team: “Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega”. En dat vinden wij typisch Marlous: opvallend, creatief en lekker 2-the-point. We houden ervan.

Marnix van de Veen
Communicatieadviseur

Deze Utrechter fietst dagelijks naar onze Studio om klanten te voorzien van copy, strategie en rake adviezen. Over raak gesproken: in zijn vrije tijd raakt hij graag een tennisbal (niveautje 5/6) en raakt hij niet uitgekeken op zijn jonge gezin.

Anouk Dijkstra
Grafisch Vormgever

Na haar opleiding Visuele Communicatie heeft ze als zelfstandige haar eerste ervaringen opgedaan in de wereld van communicatie en vormgeving. Daarna gaf ze vorm aan de communicatie-uitingen van een grote hotelketen, om vervolgens bij ons aan de slag te gaan. Anouk kleurt graag buiten de lijntjes, maar weet als geen ander wanneer en hoe ze er binnen moet blijven.

Louise Fien
Project Manager Studio

Louise is die rots in de branding die iedere studio nodig heeft. Met flair bewaakt ze deadlines en de voortgang van projecten. Een interactief jaarverslag, brochure of arbeidsmarktcampagne? Het komt af, én op tijd!

Ronald van Spanjen
Grafisch Vormgever

Ronald is grafisch vormgever. Maar dan een goeie. We kunnen hier van alles over Ronald zeggen, maar dat is eigenlijk zonde van de verrassing. Doe’s gek en zet Ronald gewoon eens aan het werk. Dan snap je waarom wij vinden dat hij een goeie is.

Ingrid van Vliet
Project Manager Digital

Ingrid is onze digitale spin in het web. Van developer getransformeerd tot projectmanager weet zij precies wat er speelt in de digitale wereld. Ingrid zorgt ervoor dat je digitale project een goede afloop krijgt: mooi, snel en futureproof. En… stiekem klopt ze ook nog wat code.

Erik Ranke
Digital Designer

Onze man van Goud(a), de held van de pixels; er is weinig wat Erik zo gelukkig maakt als de juiste pixel op de juiste plaats zetten. Met zijn 23 jaar ervaring in (web)design is hij nu in optima forma als onze Digital Designer!

Job van den Heuvel
Developer

Job mag dan wel rap zijn met boulderen (klimmen), maar zijn tempo als developer ligt nog hoger. Hij ontwikkelt applicaties en bouwt websites die staan als een huis, werken als een trein en gáán als de brandweer. In zijn vrije tijd (jawel, die heeft ‘ie!) is hij DJ en draait hij plaatjes waar het tempo ook behoorlijk hoog ligt :-).

Vrijblijvend brainstormen?

Kom eens langs!