35 METER CREATIVITEIT

Samen zijn we ongeveer 35 meter lang. Maar does size matter? Als het op creatieve communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. En dat hebben we: een mooi stel met roots in de wereld van reclame, marketing en events. Bij effectgroep gekomen om opdrachtgevers te helpen met creatieve en effectieve communicatie. Met hoofd én roze hart: we just love what we do.

We’re Hiring!

We’re Hiring!

Account Manager Studio

Ben jij die enthousiaste, leuke en ambitieuze Account Manager die onze groeiende Studio komt versterken? En heb je die belangrijke gunfactor? We zoeken een Account Manager die ons bureau vertegenwoordigt en zorgt voor een groeiversnelling van onze Studio.Bekijk snel de vacature!

We’re Hiring!

We’re Hiring!

Grafisch Vormgever

Ben jij die enthousiaste en creatieve vormgever die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met 20 nogal erg leuke collega’s werken aan creatieve campagnes, live events en websites? Heb je een mooi portfolio met grafisch werk en minimaal 5 jaar ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk hier de vacature!

And her name is…

And her name is…

Project Manager Events

Per 1 juli komt 'ze' ons versterken als Project Manager Events. Ze is ambitieus, heeft ervaring aan bureauzijde en wil bij ons haar event-vleugels verder uitslaan. And her name is? Sja, nog even geduld...

Simon Renes

Simon Renes

Strategie | Concept

De creatieve ondernemer achter effectgroep met inmiddels duizend jaar ervaring, om het in zijn eigen woorden te zeggen. Simon vindt zijn bureau inmiddels volwassen, maar heeft zelf nog de ambities van een starter.

Kirsten Flik

Kirsten Flik

Creatie | Communicatie

Is het glas halfvol of half leeg? Kirsten zal zeggen dat het overstroomt. Wat een positiviteit! Met een dubbele hbo-opleiding en driedubbele snelheid van werken helpt ze opdrachtgevers aan treffende communicatie-adviezen. We just love her!

Mariëlle Timmers

Mariëlle Timmers

Communicatie | Design

Als je wilt weten hoe een talentvolle Young Professional eruitziet, loop dan eens bij ons binnen. Mariëlle is een digital native met communicatie skills. Hadden we al gezegd dat ze ook kan designen en haar roots eigenlijk in de eventbranche liggen?

Jelle van Keulen

Jelle van Keulen

Sales Manager

Al meer dan 10 jaar bij de club, onze Jelle. Zijn lijst aan nieuwe klanten is net zo indrukwekkend als zijn creatieve woordspelingen. Wel eens van een stargiaire gehoord? Volgens Jelle is dat onze stagiaire die de sterren van de hemel werkt.

Sacha Wetten

Sacha Wetten

Project Manager

Als effectgroep een hoeksteen heeft, dan is het Sacha. Zij maakt waar wat wij aan klanten beloven. Al jarenlang, dag in dag uit. Met een glimlach haalt ze deadlines en vinkt ze acties af. Haar achternaam Wetten zou wat dat betreft een werkwoord kunnen zijn.

Marissa Hans

Marissa Hans

Project Manager

Stads met een vleugje dorps. Dat is Marissa. Stads waar het gaat om creativiteit. Dorps waar het gaat om betrouwbaarheid. Wat ons betreft de ideale mix die leidt tot creatieve concepten waar onze klanten op mogen vertrouwen.

Feico Haveman

Feico Haveman

Project Manager

Organiseerde vroeger hockeyfeestjes en heeft van produceren zijn werk gemaakt. De hockeykantines hebben plaatsgemaakt voor de Ocean Diva en Level 11. En de lokale DJ heeft het veld moeten ruimen voor Hed Kandi. Feico loves events.

Naomi Reitsema

Naomi Reitsema

Project Support

Naomi studeert bij ons af voor haar opleiding communicatie. Dagelijks ondersteunt ze onze Project Managers. Inderdaad, van een keertje koffie halen (wat van onschatbare waarde is) tot Photoshoppen (nee nee, haar foto is niet geshopt).

Esther Renes

Esther Renes

Office Manager

Welk naampje geef je het? Office Manager? Chef Facility? Chief-alles-waar-wij-niet-aan-toe-komen? Dat haar werk niet in één titel te vangen is, zegt genoeg. We kunnen namelijk niet zonder haar.

Thea van Dijk

Thea van Dijk

Grafisch Vormgever

Als je haar ziet, weet je genoeg. Thea is zo’n creatieveling die met haar iMac in bed ligt en haar huisdier InDesign noemt. Bij wijze van spreken dan, want ze heeft natuurlijk helemaal geen huisdier. Ze noemt zich ook wel Mevr. Van Dijk. Of T, voor intimi.

Gineke Geerds

Gineke Geerds

Finance

Gini zorgt ervoor dat ons huishoudboekje klopt. En dat is een geruststellend gevoel. Alhoewel ze creatief is, zijn we ontzettend blij dat ze niet creatief boekhoudt. Zwart geld en rode cijfers kent ze niet, terwijl ze dagelijks graag roze facturen maakt.

Berber Woudsma

Berber Woudsma

Online Marketeer

Berber is onze online specialist met een creatieve geest. Met journalistieke roots en ervaring in de digitale marketing weet ze hoe doelgroepen zich online gedragen en hoe je deze kan bereiken.

Jerrold Agterberg

Jerrold Agterberg

Grafisch vormgever | Webdesign

Onze grafisch vormgever die met de dag meer liefde voor webdesign ontwikkeld. En dat is handig, want zijn dagelijkse to-do-lijstje bestaat uit het vormgeven van campagnes tot online banners. En ongeveer alles wat daartussen zit.

Arno van Brunschot

Arno van Brunschot

Webdeveloper

Webdevelopment. Daar houdt onze Arno zich mee bezig. Hij is gek op HTML, CSS en Wordpress. En daar gelukkig ook goed in. Arno luistert, maar doet niet zo maar wat we hem vragen. Daar houden we van, collega’s met visie.

Judith Elshof

Judith Elshof

Project Manager

Met Judith hebben we een WAT-relatie en werken we op projectbasis aan mooie producties. Wat? Working Apart Together. Da's helemaal hip. En daar merk je niks van!

Ingrid van Vliet

Ingrid van Vliet

Project Manager Digital

Ingrid is onze Project Manager Digital en is zelf in een ver verleden webdeveloper geweest. Dat mogen we eigenlijk niet van haar zeggen (wel dat ze developer is geweest, maar niet van dat verre verleden). Willem-Alexander zegt dat vijftig het nieuwe dertig is. Nu we een tijdje met Ingrid werken vinden wij dat vijftig het nieuwe twintig is.

Ronald van Spanjen

Ronald van Spanjen

Grafisch vormgever

Ronald is grafisch vormgever. Maar dan een goeie. We kunnen hier van alles over Ronald zeggen, maar dat is eigenlijk zonde van de verrassing. Doe's gek en zet Ronald gewoon eens aan het werk. Dan snap je waarom wij vinden dat hij een goeie is.

CONTACT

Vrijblijvend brainstormen? Bel of mail ons nu!