0343 - 745270
Ons team

55 meter creativiteit

Samen zijn we ongeveer 55 meter lang. Maar does size matter? Als het op effectieve communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. Met drie communicatie wapens (live, digital, creative studio) onder één effectgroep-vlag werken 30 professionals dagelijks met hoofd, hart en handen aan het succes van onze opdrachtgevers.

We're Hiring!

Heb je zin in een uitdagende job bij een creatief bureau in Utrecht-area? Bij effectgroep zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor onze drie teams: Events, Digital en de Creative Studio. Wil jij werken voor wereldse merken én lokale helden (en alles wat daar tussen zit)? Bekijk onderstaand de vacatures!

Bekijk dan snel de vacatures!

Simon Renes
Strategie | Concept

De creatieve ondernemer achter effectgroep met inmiddels duizend jaar ervaring, om het in zijn eigen woorden te zeggen. Simon vindt zijn bureau inmiddels volwassen, maar heeft zelf nog de ambities van een starter.

Kirsten Flik
Creatie | Communicatie

Is het glas halfvol of half leeg? Kirsten zal zeggen dat het overstroomt. Wat een positiviteit! Met een dubbele HBO-opleiding en driedubbele snelheid van werken helpt ze opdrachtgevers aan treffende communicatie-adviezen. We just love her!

Mariëlle Timmers
Communicatie | Design

Als je wilt weten hoe een talentvolle Young Professional eruitziet, loop dan eens bij ons binnen. Mariëlle is een digital native met communicatie skills. Hadden we al gezegd dat ze ook kan designen en haar roots eigenlijk in de eventbranche liggen?

Jelle van Keulen
Sales Manager

Al meer dan 10 jaar bij de club, onze Jelle. Zijn lijst aan nieuwe klanten is net zo indrukwekkend als zijn creatieve woordspelingen. Wel eens van een stargiaire gehoord? Volgens Jelle is dat onze stagiaire die de sterren van de hemel werkt.

Feico Haveman
Project Manager

Organiseerde vroeger hockeyfeestjes en heeft van produceren zijn werk gemaakt. De hockeykantines hebben plaatsgemaakt voor de OCEANDIVA en Level 11. En de lokale DJ heeft het veld moeten ruimen voor Hed Kandi. Feico loves events.

Sacha Wetten
Project Manager

Als effectgroep een hoeksteen heeft, dan is het Sacha. Zij maakt waar wat wij aan klanten beloven. Al jarenlang, dag in dag uit. Met een glimlach haalt ze deadlines en vinkt ze acties af. Haar achternaam Wetten zou wat dat betreft een werkwoord kunnen zijn.

Marissa Hans
Account Manager

Stads met een vleugje dorps. Dat is Marissa. Stads waar het gaat om creativiteit. Dorps waar het gaat om betrouwbaarheid. Wat ons betreft de ideale mix die leidt tot creatieve concepten waar onze klanten op mogen vertrouwen.

Margriet Verweij
Commercieel manager

We zijn een nieuwsgierig, immer positief talent rijker: Margriet versterkt het Live Events team. Oprechte interesse in de mensen en wereld om haar heen, een ster in het verzamelen van informatie en ook nog eens een held in dat vertalen naar een concrete opdracht. Zij is fan van Utrechtse horeca, wij zijn fan van haar!

Tanya Hampsink
Project Manager

Met zo’n 7 jaar projectmanagement ervaring mogen we Tanya een senior noemen, al is ze dat met haar begin-dertig leeftijd nog lang niet. Tanya straalt en lacht, maar houdt moeiteloos de touwtjes en regie in handen.

Judith Elshof
Project Manager

Met Judith hebben we een WAT-relatie en werken we op projectbasis aan mooie producties. Wat? Working Apart Together. Da’s helemaal hip. En daar merk je niks van!

Pien Meier Mattern
Project Manager

Denk je ‘productie’, dan denk je ‘Pien’. Deze heldin vliegen we in voor de meest prachtige projecten! Pien komt vanaf de zijlijn binnen, maar staat direct middenin de samenwerking.

Amy van de Weem
Project Support
Muzikaal tot op het bot en een organisatorisch talent zoals je ze zelden ziet. Deze steengoede, leergierige Amy heeft het als missie haar toch al indrukwekkende ervaring in eventmanagement flink te vergroten!
Anneloes Prins
Project Support
Immer positief, degene naar wie je gaat om weer even op te laden. Wat een energie! Anneloes is groot fan van het theater, wat haaks staat op haar arbeidsethos als Event Manager: daar wil ze alles behalve aanschouwen, maar gaan haar handen uit de mouwen!
Esther Renes
Office Manager

Welk naampje geef je het? Office Manager? Chef Facility? Chief-alles-waar-wij-niet-aan-toe-komen? Dat haar werk niet in één titel te vangen is, zegt genoeg. We kunnen namelijk niet zonder haar.

Gineke Geerds
Finance

Gini zorgt ervoor dat ons huishoudboekje klopt. En dat is een geruststellend gevoel. Alhoewel ze creatief is, zijn we ontzettend blij dat ze niet creatief boekhoudt. Zwart geld en rode cijfers kent ze niet, terwijl ze dagelijks graag roze facturen maakt.

Anouk Dijkstra
Grafisch Vormgever

Na haar opleiding Visuele Communicatie heeft ze als zelfstandige haar eerste ervaringen opgedaan in de wereld van communicatie en vormgeving. Daarna gaf ze vorm aan de communicatie-uitingen van een grote hotelketen, om vervolgens bij ons aan de slag te gaan. Anouk kleurt graag buiten de lijntjes, maar weet als geen ander wanneer en hoe ze er binnen moet blijven.

Marlous van de Wiel
Communicatie Manager

Nadat Marlous haar contract bij ons had getekend, stuurde ze een grote ansichtkaart naar het team: “Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega”. En dat vinden wij typisch Marlous: opvallend, creatief en lekker 2-the-point. We houden ervan.

Suzanne van der Eerden
Creative Copywriter

Ze houdt van mooie merken en maakt mooie merkverhalen. Deze taalfanaat is creatief en data-driven (die combinatie!) en was na drie grote internationale werkgevers toe aan het tempo en de ambities van ons bureau.

Ronald van Spanjen
Grafisch Vormgever

Ronald is grafisch vormgever. Maar dan een goeie. We kunnen hier van alles over Ronald zeggen, maar dat is eigenlijk zonde van de verrassing. Doe’s gek en zet Ronald gewoon eens aan het werk. Dan snap je waarom wij vinden dat hij een goeie is.

Ingrid van Vliet
Project Manager Digital

Ingrid is onze Project Manager Digital en is zelf in een ver verleden webdeveloper geweest. Dat mogen we eigenlijk niet van haar zeggen (wel dat ze developer is geweest, maar niet van dat verre verleden). Willem-Alexander zegt dat vijftig het nieuwe dertig is. Nu we een tijdje met Ingrid werken vinden wij dat vijftig het nieuwe twintig is.

Sander van den Hurk
Webdeveloper

Je hebt developers en je hebt Sander. Da’s een beetje zwart-wit misschien, maar Sander is wel een erg goede developer. Sander ontwikkelt op maat gemaakte websites met echte code waar de klant echt iets aan heeft.

 

Erik Ranke
Digital Designer

Onze man van Goud(a), de held van de pixels; er is weinig wat Erik zo gelukkig maakt als de juiste pixel op de juiste plaats zetten. Met zijn 23 jaar ervaring in (web)design is hij nu in optima forma als onze Digital Designer!

Vrijblijvend brainstormen?

Kom eens langs!
Office Amsterdam
kantoor

Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam
Route

info@effectgroep.nl
020 – 2803400