45 METER CREATIVITEIT

Samen zijn we ongeveer 45 meter lang. Maar does size matter? Als het op effectieve communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. Met drie communicatie wapens (events, digital, offline) onder één effectgroep-vlag werken 25 professionals dagelijks met hoofd, hart en handen aan het succes van onze opdrachtgevers.

We’re Hiring!

We’re Hiring!

Stagiair(e) eventmanagement

We zijn op zoek naar een topper van een Stagiair(e)! Ben jij die derde- of vierdejaars HBO-student die ook blij wordt van project- en eventmanagement? Bekijk dan snel de vacature! Bekijk hier de vacature!

Simon Renes

Simon Renes

Strategie | Concept

De creatieve ondernemer achter effectgroep met inmiddels duizend jaar ervaring, om het in zijn eigen woorden te zeggen. Simon vindt zijn bureau inmiddels volwassen, maar heeft zelf nog de ambities van een starter.

Sander Boon

Sander Boon

Partner

Met de groei van het bureau groeide ook de behoefte aan management. Sander kwam, zag... en is partner geworden. Met z’n Nyenrode papiertje en ondernemerservaring op zak, is hij een mooie aanvulling op ons team.

Kirsten Flik

Kirsten Flik

Creatie | Communicatie

Is het glas halfvol of half leeg? Kirsten zal zeggen dat het overstroomt. Wat een positiviteit! Met een dubbele hbo-opleiding en driedubbele snelheid van werken helpt ze opdrachtgevers aan treffende communicatie-adviezen. We just love her!

Mariëlle Timmers

Mariëlle Timmers

Communicatie | Design

Als je wilt weten hoe een talentvolle Young Professional eruitziet, loop dan eens bij ons binnen. Mariëlle is een digital native met communicatie skills. Hadden we al gezegd dat ze ook kan designen en haar roots eigenlijk in de eventbranche liggen?

Jelle van Keulen

Jelle van Keulen

Sales Manager

Al meer dan 10 jaar bij de club, onze Jelle. Zijn lijst aan nieuwe klanten is net zo indrukwekkend als zijn creatieve woordspelingen. Wel eens van een stargiaire gehoord? Volgens Jelle is dat onze stagiaire die de sterren van de hemel werkt.

Feico Haveman

Feico Haveman

Project Manager

Organiseerde vroeger hockeyfeestjes en heeft van produceren zijn werk gemaakt. De hockeykantines hebben plaatsgemaakt voor de Ocean Diva en Level 11. En de lokale DJ heeft het veld moeten ruimen voor Hed Kandi. Feico loves events.

Sacha Wetten

Sacha Wetten

Project Manager

Als effectgroep een hoeksteen heeft, dan is het Sacha. Zij maakt waar wat wij aan klanten beloven. Al jarenlang, dag in dag uit. Met een glimlach haalt ze deadlines en vinkt ze acties af. Haar achternaam Wetten zou wat dat betreft een werkwoord kunnen zijn.

Gineke Geerds

Gineke Geerds

Finance

Gini zorgt ervoor dat ons huishoudboekje klopt. En dat is een geruststellend gevoel. Alhoewel ze creatief is, zijn we ontzettend blij dat ze niet creatief boekhoudt. Zwart geld en rode cijfers kent ze niet, terwijl ze dagelijks graag roze facturen maakt.

Marissa Hans

Marissa Hans

Account Manager

Stads met een vleugje dorps. Dat is Marissa. Stads waar het gaat om creativiteit. Dorps waar het gaat om betrouwbaarheid. Wat ons betreft de ideale mix die leidt tot creatieve concepten waar onze klanten op mogen vertrouwen.

Esther Renes

Esther Renes

Office Manager

Welk naampje geef je het? Office Manager? Chef Facility? Chief-alles-waar-wij-niet-aan-toe-komen? Dat haar werk niet in één titel te vangen is, zegt genoeg. We kunnen namelijk niet zonder haar.

Judith Elshof

Judith Elshof

Project Manager

Met Judith hebben we een WAT-relatie en werken we op projectbasis aan mooie producties. Wat? Working Apart Together. Da's helemaal hip. En daar merk je niks van!

Tanya Hampsink

Tanya Hampsink

Project Manager

Met zo’n 7 jaar projectmanagement ervaring mogen we Tanya een senior noemen, al is ze dat met haar begin-dertig leeftijd nog lang niet. Tanya straalt en lacht, maar houdt moeiteloos de touwtjes en regie in handen.

Sander van den Hurk

Sander van den Hurk

Webdeveloper

Je hebt developers en je hebt Sander. Da's een beetje zwart-wit misschien, maar Sander is wel een erg goede developer. Sander houdt van echte code waarmee hij echt goede websites bouwt waar onze klanten echt happy van worden (en wij dus ook).

Ingrid van Vliet

Ingrid van Vliet

Project Manager Digital

Ingrid is onze Project Manager Digital en is zelf in een ver verleden webdeveloper geweest. Dat mogen we eigenlijk niet van haar zeggen (wel dat ze developer is geweest, maar niet van dat verre verleden). Willem-Alexander zegt dat vijftig het nieuwe dertig is. Nu we een tijdje met Ingrid werken vinden wij dat vijftig het nieuwe twintig is.

Ronald van Spanjen

Ronald van Spanjen

Grafisch Vormgever

Ronald is grafisch vormgever. Maar dan een goeie. We kunnen hier van alles over Ronald zeggen, maar dat is eigenlijk zonde van de verrassing. Doe's gek en zet Ronald gewoon eens aan het werk. Dan snap je waarom wij vinden dat hij een goeie is.

Anouk Dijkstra

Anouk Dijkstra

Grafisch Vormgever

Na haar opleiding Visuele Communicatie heeft ze als zelfstandige haar eerste ervaringen opgedaan in de wereld van communicatie en vormgeving. Daarna gaf ze vorm aan de communicatie-uitingen van een grote hotelketen, om vervolgens bij ons aan de slag te gaan. Anouk kleurt graag buiten de lijntjes, maar weet als geen ander wanneer en hoe ze er binnen moet blijven.

Marlous van de Wiel

Marlous van de Wiel

Communicatie Manager

Nadat Marlous haar contract bij ons had getekend, stuurde ze een grote ansichtkaart naar het team: "Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega". En dat vinden wij typisch Marlous: opvallend, creatief en lekker 2-the-point. We houden ervan.

Suzanne van der Eerden

Suzanne van der Eerden

Creative Copywriter

Ze houdt van mooie merken en maakt mooie merkverhalen. Deze taalfanaat is creatief en data-driven (die combinatie!) en was na drie grote internationale werkgevers toe aan het tempo en de ambities van ons bureau.

Margriet Verweij

Margriet Verweij

Account Manager Events

We zijn een nieuwsgierig, immer positief talent rijker: Margriet versterkt het Live Events team. Oprechte interesse in de mensen en wereld om haar heen, een ster in het verzamelen van informatie en ook nog eens een held in dat vertalen naar een concrete opdracht. Zij is fan van Utrechtse horeca, wij zijn fan van haar!

Erik

Erik

Digital Designer

Hij komt, hij komt! Binnenkort online én live op kantoor te bewonderen, onze Erik. Een kei van een webdesigner en een steengoede UX’er. Hier worden wij én onze klanten blij van. Welkom Erik!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

CONTACT

Vrijblijvend brainstormen? Bel of mail ons nu!

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht

Ik wil niets missen over effectgroep, dus schrijf me ook in voor de nieuwsbrief!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacy verklaring gelezen wat effectgroep.nl wel en niet met mijn gegevens doet.
Bekijk de privacy verklaring.