Aeres

Samen op stap

Bij Aeres komen onderwijs, onderzoek en ondernemen samen. Aeres heeft een duidelijke visie en missie voor de toekomst: Onder het thema De Groene Veranderaar, inspireert zij haar onderwijsinstellingen en medewerkers om samen met Aeres een bijdrage te leveren aan het verbeteren van mens, milieu een maatschappij.

 

Het vraagstuk

Een nieuwe ervaring

Organiseer een Aeresdag voor medewerkers waarbij het initiëren van samenwerkingen, het lading geven aan De Groene Veranderaar, connecties maken én fun beleven centraal staan. Het gaat om informeren, inspireren en de medewerkers de (nieuwe) boodschap laten ervaren. En dat natuurlijk in een groene omgeving!

Samen op stap

Aeres vraagt haar medewerkers samen met hen op te trekken om die Groene Veranderaar te omarmen. Tijdens het event brengen we De Groene Veranderaar tot leven. Samen op stap! Op het prachtige terrein van de Floriade ervaren medewerkers op een laagdrempelige manier wat het betekent om een Groene Veranderaar te zijn.

Sign Jugglers
Steltenloper Floriade event
Kleurrijk

50 tinten groen

Tegen de kleurrijke backdrop die de Floriade is, legden de Green Parade, de interactieve Green Talk, een rondleiding door de Aeres Hogeschool, een indrukwekkende PAREL Expo en de speurtocht langs de highlights van de Floriade, de basis voor deze dag. Games, fun, een door Aeres Tech Productions ontwikkelde app, gezellige borrel en de gezamenlijk gemaakte fotomozaïek maakte het kleurenpallet van deze dag compleet.

Workshop
Plenair programma
Het resultaat

Trots!

Een dag met een wauwfactor, onderlinge verbinding en trotse medewerkers. Maar bovenal de dag waarop De Groene Veranderaar zich in ieders bewustzijn heeft genesteld. En precies dát was het doel van het event!

effectmakers

Team

Deze effectmakers zorgden voor een waardevolle dag voor de Groene Veranderaars van Aeres!

Sela - project manager - effectgroep
Séla Diender
Project Manager
Corianne Visser
Grafisch Vormgever
Afra Hendriks
Creative
Marijn - senior project manager - effectgroep
Marijn Klouwen
Senior Project Manager

Samen brainstormen over jouw event?

Zet jij de eerste stap? Mail Simon via simon@effectgroep.nl of bel hem op 030 – 410 0790