Baker Tilly

Ondernemerscollege

Live, Online én Hybride

Met het Ondernemerscollege ontwikkelden wij een contentmarketingconcept voor Baker Tilly (accountants en belastingadviseurs). De meest inspirerende ondernemers en sprekers van Nederland geven live en online colleges. Inmiddels draait deze productie vijf jaar en hebben we meer dan 100 video’s geproduceerd tijdens 20 opnamedagen. Het resultaat tot nu toe? Maar liefst 1.4000.000 kijkers en een stijgende naamsbekendheid en zichtbaarheid van Baker Tilly bij ondernemend Nederland!

 

Baker Tilly - Ondernemerscollege
Relatiemarketing

Relatiemarketing

De colleges worden verspreid over het jaar opgenomen. Bij de opnames worden relaties van Baker Tilly uitgenodigd. Ze zijn onderdeel van het progtamma en ervaren achter de schermen hoe videoproducties tot stand komen. Aan inspiratie geen gebrek, met vier colleges per opnamedag. Van Jos Burgers (geef nooit korting) tot Erben Wennemars (hoe word je een echte kampioen).

Bekend bij ondernemend Nederland

We produceren het ondernemerscollege nu vijf jaar, zijn 100 video’s en meer dan 1 miljoen views verder. De video’s worden online gepubliceerd en met gerichte campagnes op social media en display advertising onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. De statistieken laten goede resultaten zien en bij veel ondernemers en managers is het ondernemerscollege een bekende online plek voor inspiratie en ontwikkeling.

Samenwerking met opdrachtgever

Co-creatie

Baker Tilly en onze effectmakers bewijzen nu al vijf jaar dat een intensieve samenwerking tussen bureau en opdrachtgever echt leidt tot betere resultaten. Want zeg nou zelf, bijna anderhalf miljoen views in B2B communicatie… (and still counting)!

Baker Tilly - Ondernemerscollege
Baker Tilly - Ondernemerscollege - Event
Baker Tilly - Ondernemerscollege
effectmakers

Team

Deze effectmakers zorgden voor de strategie, ontwikkeling en productie van het concept.

Marielle - COO - effectgroep
Mariëlle Timmers
COO
Kirsten - head of creative - effectgroep
Kirsten Flik
Head of Creative
Simon Renes - CEO - effectgroep
Simon Renes
CEO (founder)

Sparren over een effectieve contentstrategie?

Mariëlle is benieuwd naar jouw uitdagingen! Mail haar via marielle@effectgroep.nl voor een kennismaking of bel 030 41 00 790