Fellowmind

Online talkshow

Europese collega's verbinden

Fellowmind is een snelgroeiende Europese IT speler met kantoren in 6 landen. Voor Fellowmind is digitalisering geen doel op zich, maar een middel waarmee waardevolle relaties opgebouwd worden. Zoals ze bij Fellowmind zeggen: “connections between people are at the core of a digital future”.

 

Fellowmind Inside Talkshow
De vraag

Europese verbinding

Als je snel en Europees groeit, dan heb je veel te communiceren met bestaande en nieuwe collega’s. Hoe houden we onze 1.650 internationale collega’s optimaal up-to-date over alle ontwikkelingen en hoe betrekken en verbinden we de kantoren bij de strategie én dagelijkse kansen en uitdagingen? Deze vraag legde Fellowmind bij ons neer.

Fellowmind Inside

In co-creatie met Fellowmind ontstond het plan voor een serie van maandelijkse online talkshows: een efficiënte manier om medewerkers uit de verschillende landen bij elkaar te brengen. Deze manier van communiceren past ook goed bij hun filosofie dat digitalisering vooral gaat over het verbinden van mensen. Practice what you preach!

Fellowmind Inside
De uitwerking

60 minuten content en interactie

Het programma wordt maandelijks live uitgezonden. Een dynamisch uur met contentblokken over strategie, best practices, interviews met medewerkers, regionale updates en social challenges. Een combinatie van vooraf opgenomen content, live talks en interactie, gepresenteerd door Pauline de Wilde (o.a. RTL Z) en Emiel Putman (CEO).

Wij zien online events als een waardevol en nieuw communicatiekanaal waarmee we op Europees niveau alle Fellows en kantoren met elkaar verbinden.

Gert Jansen, Group Marketing Director Fellowmind
Het resultaat

Prachtige cijfers

Het concept scoort goed op harde en zachte KPI’s. Bijna 1.500 medewerkers uit 6 landen kijken live mee, 80% voelt zich hierdoor meer verbonden met de organisatie en de uitzendingen worden gewaardeerd met een 8.5. Talloze collega’s sturen berichtjes met complimenten en bedankjes en bevestigen hiermee dat ze trots zijn op ‘hun’ Fellowmind en zin hebben in de toekomst!

Team

Onze digital event heroes!

Deze effectmakers zorgen samen met het team van Fellowmind voor de maandelijkse uitzending!

Tanya Hampsink
Communicatieadviseur
Ilke - head of account - effectgroep
Ilke van der Mark
Head of Account (CCO)
Tamar - project manager - effectgroep
Tamar Nijenhuis
Project Manager
Meer online impact?

Bekijk onze andere online events

Stichting NOB

Online Reünie

APM Terminals

Online event