FOX

Najaarspresentatie

Brand event

FOX stelde ons de vraag hoe zij met impact en beleving de ‘live & on-demand strategie’ kon presenteren aan strategische partners. Wat ons betreft is daar maar één plek voor…. het grootste curved tv-scherm van Nederland in Theater Amsterdam. Dáár maak je impact mee!

FOX - Najaarspresentatie - Corporate event
Concept

Aandacht voor het najaar

Op 2400 inch (55 meter breed) presenteerden FOX en de diverse zenders (zoals National Geographic, 24Kitchen en FOX Sports) hun strategie, met visuele impact en heerlijke videocontent op het mega scherm! De gasten dompelden onder in een meeslepende presentatie, die aan het einde een verrassende wending nam…. Het projectiescherm ging open en de gasten werden beyond the screens uitgenodigd voor een bezoek aan de Playground. Hier kwamen de zenders, programma’s en series tot leven in food, drinks, activaties en entertainment. Hoe dat er uit zag? Check de onderstaande video (op 01:23 gaan we beyond!).

Het resultaat

Beyond!

Een event beyond expectations. Letterlijk en figuurlijk! met een hoge opkomst, lage no-show en een gebalanceerde mix van inhoud, fun en activaties. Het event opende deuren voor verdere gesprekken met FOX en haar strategische partners over samenwerkingen in de toekomst.

FOX - Najaarspresentatie - Corporate event
effectmakers

Team

Deze effectmakers zorgen voor een event ‘beyond expectations’!

Marielle - COO - effectgroep
Mariëlle Timmers
COO
Simon Renes - CEO - effectgroep
Simon Renes
CEO (founder)
Marijn - senior project manager - effectgroep
Marijn Klouwen
Senior Project Manager

Brainstormen over een corporate event?

Simon maakt graag tijd voor je. Kom langs voor een inspirerende kennismaking in Utrecht en ontdek waarom steeds meer merken voor de impact van effectgroep* kiezen. Bel 030 – 410 0790 of mail Simon direct via simon@effectgroep.nl.

Bekijk onze andere impactvolle cases

Wat is eventcommunicatie?

RTL & Ad Alliance

Live event
Koning Willem-Alexander opent Tergooi MC

Tergooi MC

Opening
effectgroep - HP Klassenfeest Beursstand

HP

Beurs activatie
BrandDeli - Najaarspresentatie - Event

BrandDeli

Brand event