Politie IV

Expeditie IV

IV Vakdagen

Welkom bij HUB50, het nieuwe kloppende hart van politie-innovatie in Utrecht. Én onze trotse buren! Hier, waar elke hoek technologie ademt, vond de dynamische ‘IV Vakdagen’ plaats. Een driedaags evenement voor duizenden collega’s van Dienst IV (Dienst Informatievoorziening) van de politie.

 

De uitdaging

Een primeur

De uitdaging? Kennis delen, informatie opdoen én elkaar ontmoeten. Op een locatie die nog nooit gebruikt was als eventlocatie.  

Met nadruk op nog nooit…

Dienst IV zocht een partner met expertise in logistieke producties op ongebruikelijke locaties én het creëren en produceren van bijzondere impactvolle ervaringen. En daar kwam effectgroep* om de hoek kijken. Figuurlijk én letterlijk, aangezien we buren zijn!

Creatieve aanpak

Wie komt als Sherlock IV uit de bus?

Met als insteek The Future is Digital bedachten en produceerden we een heuse crime scene-ervaring. Een uniek interactief concept werd tot leven gebracht. Bezoekers stapten binnen in een op maat gemaakt escaperoom, waarbij ze zich ontpopten tot speurneuzen in een meeslepende zoektocht door de jaren heen. Ze losten mysteries op waarmee Dienst IV door de jaren heen te maken heeft gehad. Van opdrachten tot de setting: alles ontwikkeld door onze eigen effectmakers.

Om vervolgens het festivalterrein vol inhoudelijke workshops te bezoeken en collega’s te ontmoeten. Én uiteraard te genieten op en van het cateringplein.

 

effectgroep* heeft ons concept versterkt met hun creatieve aanpak en ons tijdens het evenement ontzorgd!

Communicatieadviseur programma Regie op IV Communicatie
Het resultaat

Héle blije buren

Het terrein van HUB50 transformeerde in een broedplaats van ideeën en ontmoetingen. De interactieve crime scene-ervaring die we speciaal voor Dienst IV ontwikkelden stal de show. 

Een driedaags evenement dat verenigde en vermaakte! Op een plek die normaal geen evenementenlocatie is. De creativiteit en ontzorging op productieniveau zorgden voor een zeer tevreden opdrachtgever. 

Héle blije buren!

Op zoek naar een ervaren partner voor jouw meerdaagse evenement?

Neem contact op met Mariëlle via marielle@effectgroep.nl en zet de eerste stap voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk onze andere cases

Koning Willem-Alexander opent Tergooi MC

Tergooi MC

Opening
Norlandia Kinderopvang medewerkersdag ontvangst

Norlandia Kinderopvang

Personeelsfestival

NCDR Werkconferentie Onderwijs

Een inclusief evenement