Vlirdens

WFM Congres

Vlirdens (voorheen Planmen) levert workforce management specialisten die met passie helpen bij planningsvraagstukken. Vlirdens is uitgegroeid tot Nederlands marktleider met klanten in uiteenlopende branches. Jaarlijks organiseert Vlirdens het WFM Congres voor planners, WFM’ers, HR-managers en Directies.

 

Planmen WFM Congres
De vraag

De lat nóg hoger leggen

Het WFM Congres is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip onder planners. Toch wilde Vlirdens de lat nóg hoger leggen en het concept en de productie naar het volgende niveau tillen. Een uitdaging die ze bij ons neerlegden (en we met beide handen aangrepen). We formeerden het projectteam en gingen vlot aan de slag met het concept, programma en productie. En dat alles vanuit hun merkpropositie Samen Succes Beleven.

 

Van goed naar beter

Wat ging er goed? Wat kon beter? We legden alle aspecten van de vorige edities langs de nieuwe meetlat. Samen met Vlirdens ontdekten we kansen om creatief en kwalitatief de volgende stap met het WFM Congres te zetten. Eén ding stond overigens wel vast: de locatie. Want Vlirdens houdt kantoor in de bossen van Doorn (Landgoed Zonheuvel). En dat is écht een prachtige en rustige plek voor een ‘openlucht congres’.

 

Congreslocatie natuur
evenementenbureau silent disco
Openlucht Congres
Het resultaat

Volgens planning (én meer)

Vlirdens schakelde ons in om écht de volgende stap te zetten met het congres. En we mogen met trots zeggen dat we daarin geslaagd zijn. Dat was overigens niet gelukt zonder de betrokkenheid van de opdrachtgever! Enkele rake resultaten vanuit de enquête onder de bezoekers:

  • Organisatie: 8.5
  • Opzet en sfeer: 9.0
  • Overall: 8.0

En dat alles op een schaal van 1 tot 10:-). Natuurlijk zijn er verbeterpunten en zien we kansen om de lat nog nét even hoger te leggen. En gelukkig mochten we dat in 2023 laten zien. Vlirdens, bedankt voor de opdracht. Planners, tot volgend jaar!

Een evenement dat écht indruk maakt?

Tijd om next level te gaan!

Neem contact op met Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar 030 – 410 0790

Bekijk onze andere cases!

Hugo de Jonge

Ministerie van BZK

Conferentie
Goedhart en Borgesius jubileum

Borgesius en Goedhart

Live event

NCDR Werkconferentie Onderwijs

Een inclusief evenement
Steltenloper Floriade event

Aeres

Event