030 41 00 790

Over ons

Wij zijn een mash-up van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons waarschijnlijk ook zo thuis in Utrecht:-)
Simon Renes, oprichter van effectgroep.

Nr. 5 beste marketingadviesbureau van Nederland

Volgens onderzoek van MT (uitgevoerd door de de Universiteit van Amsterdam) behoren wij tot de top 5 van beste marketingadviesbureaus van Nederland. In de categorie ‘excellente uitvoering’ staan we zelfs op de 1e plek. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers ons werk zo waarderen!

Eén vlag, drie wapens, 30 creatieve effectmakers

We hebben drie sterke wapens die we voor onze opdrachtgevers inzetten: events, digital en onze creatieve studio. Onze 30 enthousiaste effectmakers werken dagelijks vanuit ons kantoor in Utrecht aan campagnes, events, vormgeving, copy, merkontwikkeling en digitale oplossingen.

Sterk in diverse branches

Onze effectmakers werken aan communicatieprojecten in diverse branches, zoals de zakelijke en financiële dienstverlening, media, IT, zorg, overheid en gemeenten, engineering, trainingen en opleidingen en retail.

Road 2 Result

We zijn een creatief bureau, denken strategisch en focussen altijd op het resultaat voor de opdrachtgever. Om daar te komen bewandelen we samen met opdrachtgevers bij ieder project de Road 2 Result: de weg die wat ons betreft naar het beste resultaat leidt. Leg je communicatievraag bij ons neer en ontvang binnen 24 uur het voorstel voor jouw Road 2 Result.

Waar komen jullie toch vandaan?

Zo oud als vader Abraham zijn we niet, maar effectgroep is born in 1997. De charismatische en inspirerende oprichter Simon (dit moest er in van hem, in ruil voor een jaar lang vrijmibo’s) startte het bureau vanaf een zolderkamertje in het midden van het land. Lees meer »

Mogen we dat zeggen Mart?

Ja, dat mogen we zeggen: we zijn een goed bureau. Foutloos? Nee. Perfect? Zeker niet. Uitgeleerd? Dat nooit! We zijn goed omdat er goede mensen bij ons werken. Vakmannen en vakvrouwen die hun vak écht verstaan en een sterke drive hebben om opdrachtgevers succesvol te maken. Een goed bureau betekent voor ons ook dat er mensen werken die het hart op de goede plaats hebben, oog hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. Dat vertaalt zich onder andere naar projecten die wij geheel of gedeeltelijk steunen, middels sponsoring of inzet van onze medewerkers.

Bekijk ons mooiste werk of lees meer over onze drie sterke wapens: live events, creative studio en digital solutions.

0
vlag
0
wapens
0
medewerkers
0
sinds
Dat we effectgroep heten is niet zomaar. We bedenken creatieve oplossingen waar je écht iets aan hebt. Echt, echt.

Vrijblijvend brainstormen?

Kom eens langs!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Maandelijks schrijven we inspirerende blogs en delen we onze kijk op impactvolle events, krachtige communicatie en digitale ontwikkelingen. Dit wil je niet missen!