Welkom bij

effectgroep*

35 creatieve effectmakers, 1 belofte

We zijn een blended agency voor marketing, communicatie en events. 

Onze creatieve effectmakers delen één belofte: impact maken met communicatie van nu. We duiken vol overgave in elke strategische uitdaging, komen met innovatieve oplossingen en garanderen echt resultaat. Echt écht.

effectmakers

Blended agency

Om live, digitaal en crossmediaal impact te maken moet je aardig wat in huis hebben. En dat hebben we! We noemen onszelf een blended agency. Meerdere disciplines werken in teams aan oplossingen waar opdrachtgevers écht wat aan hebben. Alles onder één dak, klaar om jouw groeiambities te realiseren.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn bekende merken zoals HP, Holland Casino, Beter Horen, Kwantum en Leen Bakker. We werken ook voor de Rijksoverheid, zoals de Politie en diverse Ministeries. Non-profit opdrachtgevers zijn onder andere Spieren voor Spieren, MantelzorgNL en Partners voor Jeugd. 

In diverse branches weten we dus goed hoe de hazen lopen. En we blijven nieuwsgierig. Mogen wij ook jouw communicatie van nu maken? Bekijk ondertussen hier ons mooiste werk.

Nr 1 bureau van NL

We zijn trots dat opdrachtgevers ons werk écht waarderen. Want we mogen onszelf weer een jaar lang het beste bureau van Nederland noemen. En dat zelfs in twee categorieën: communicatieadvies én eventmarketing. Het is geen alledaagse gebeurtenis om drie jaar op rij gekroond te worden tot de beste dienstverlener van Nederland Een mooie erkenning dat opdrachtgevers écht tevreden zijn en ons warm aanbevelen aan… jou? 

MT1000 effectgroep

FONK150

En er is meer goed nieuws! Onze designstudio is uitgeroepen tot het beste designbureau van Nederland in de FONK150. Met topscores voor effectiviteit en creativiteit, bewijst deze erkenning dat ons designteam voorop loopt in het ontwerpen van impactvolle designs voor merken van nu. 

We staan klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen.

HubSpot Partner

Wij vinden HubSpot onmisbare software die al je sales, marketing en service activiteiten samenbrengt in één super-dashboard. Het partnership biedt ons en onze opdrachtgevers geavanceerde tools om van het versnipperde en complexe marketinglandschap een online marketing walhalla te maken. Boek hier direct een online demo. Want ja: dit wil je.

26 jaar impact

Sinds 1997 versterken we merken met onze expertise in marketing, communicatie en events. Onze lange historie maakt ons een stabiele en betrouwbare partner voor jouw toekomst.

Live in Life

We werken vanaf een superfijn kantoor ‘Life’ in Utrecht. Goed bereikbaar, makkelijk parkeren en van alle gemakken voorzien. Hier ben je altijd welkom voor een kennismaking of brainstorm. Zien we je snel? 

Internetbureau Amsterdam
Designbureau

Geen one-off maar part-of

Effectmakers gaan voor intens tevreden opdrachtgevers die van oor tot oor glimlachen om de resultaten van het geleverde werk. Échte resultaten komen voort uit échte samenwerkingen. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Daarom investeren we in langdurige relaties met merken die hier ook voor kiezen. Want als je kiest voor elkaar ontstaat de grootste impact. 

Durf jij te kiezen?

Korte lijnen, langdurige samenwerkingen

Als opdrachtgever krijg je altijd een toegewijd team met een vast aanspreekpunt. Korte lijnen en langdurige samenwerkingen, daar gaan we voor. Want waar we écht niet tegen kunnen? Ontevreden klanten! We kunnen daar zo ontzettend niet tegen, dat we er werkelijk alles aan doen om dat te voorkomen. Deze obsessie zorgt ervoor dat we met veel opdrachtgevers jarenlang succesvol samenwerken.

Wij zijn een blend van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons zo thuis in Utrecht :-)

- Simon Renes CEO effectgroep*
Effectmakers

Dit zijn ze!

Deze professionals staan klaar om met jouw digitale, live of crossmediale communicatie-uitdaging aan de slag te gaan. Daarover gesproken: we zoeken een aantal nieuwe effectmakers!

Kirsten - head of creative - effectgroep
Kirsten Flik
Head of Creative
Cato de Bont
Project Manager
Corianne Visser
Grafisch Vormgever
mariska motion graphic designer effectgroep
Mariska van Eijden
Motion Graphic Designer
Anouk - grafisch vormgever - effectgroep
Anouk Dijkstra
Grafisch Vormgever
Elisabeth van Dijk
HR Officer
Sela - project manager - effectgroep
Séla Diender
Project Manager
Marlon van den Besselaar
Senior communicatieadviseur
Simon Renes - CEO - effectgroep
Simon Renes
CEO (founder)
Sandra Teune - project manager - effectgroep
Sandra Teune
Senior Project Manager
Maartje Smit
Digital Project Manager
Afra Hendriks
Creative
Sandra Pieterse
Sandra Pieterse
HR Manager
Rebecca Makken
Project Manager (branding, content & campagnes)
Wilco Drost
Digital Solution Architect
Marielle - COO - effectgroep
Mariëlle Timmers
COO
Ilke - head of account - effectgroep
Ilke van der Mark
Head of Account (CCO)
Marlous van de Wiel
Senior Communicatie­adviseur
Tanya Hampsink
Communicatieadviseur
Max Peters
Digital Designer
Ingrid - developer - effectgroep
Ingrid van Vliet
Developer
Erik - digital designer - effectgroep
Erik Ranke
Digital Designer
Ronald - grafisch vormgever - effectgroep
Ronald van Spanjen
Grafisch Vormgever
Marijn - senior project manager - effectgroep
Marijn Klouwen
Senior Project Manager
Tamar - project manager - effectgroep
Tamar Nijenhuis
Project Manager
Gineke Geerds
Finance Manager
Veerle - effectgroep - project manager
Veerle Jansen
Project Manager
Mandy Prins
Finance
Gezocht
Project Manager Marketing en Communicatie
Gezocht
Strategisch adviseur Events & Activaties
Gezocht
Delivery Manager Designstudio