Personeelsfeest organiseren?

effectgroep

Wilt u een personeelsfeest organiseren? Neem dan contact op met effectgroep, het bureau voor creatieve personeelsfeesten op maat. Vanuit ons kantoor in Utrecht organiseren wij bedrijfsfeesten in het hele land.

Maar wat maakt eigenlijk een goed jubileumfeest?

Wij vinden dat een personeelsfeest moet verrassen, verrijken en verbinden. Dus jouw mensen hebben het leuk, leren iets en komen dichter bij elkaar. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? Maak je geen zorgen, wij ontzorgen je bij het organiseren van personeelsfeesten.

Vroeger ging een personeelsfeest vooral over feesten. De laatste tijd zien we steeds vaker dat er ook om inhoud wordt gevraagd. Als organisator wil je dat je medewerkers een leuke avond hebben, maar bijvoorbeeld ook dat ze weten wat de nieuwe kernwaarden van het bedrijf zijn. Gelukkig is dit prima te combineren, bijvoorbeeld door te beginnen met een inhoudelijk deel en te eindigen met een spetterend feest.

Tips

Organiseer je een personeelsfeest, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Hier zijn alvast wat tips:

  • Bepaal doelen: Bedenk vooraf wat je wil bereiken met je feest. Wie is je doelgroep en met welk gevoel moet die naar huis gaan?
  • Kies een thema/rode draad: Hier kan je alles aan ophangen.
  • Own the space: Of je nou een locatie afhuurt of in je eigen bedrijf een feest geeft, zorg dan dat het écht jouw feestje wordt. Dat gaat verder dan een rolbanier en een beamer…
  • Denk vanuit je bezoeker: Leuk dat je 25 jaar bestaat, maar hoe maak je dat interessant voor je doelgroep?
  • Schoenmaker, blijf bij je … : Geen ervaring? Vraag om hulp! We zitten voor je klaar!
personeelsfeest organiseren effectgroep

Personeelsfeest van a tot z

Wij organiseren personeelsfeesten voor bedrijven die op zoek zijn naar creatieve thema’s en unieke feestlocaties. Van idee tot productie, van catering tot entertainment, met effectgroep weet je zeker dat het voor elkaar komt.

Inhoudelijke personeelsfeesten

Steeds vaker zoeken bedrijven naar een bedrijfsfeest met inhoud. Zodat het nuttige met het aangename gecombineerd wordt. Neem contact met ons op voor een brainstorm over jouw personeelsfeest met inhoud.

Het begint met het idee

Een personeelsfeest organiseren begint met een creatief idee. Een thema waarmee richting gegeven wordt aan de locatie, de decoratie, het entertainment en de catering. Hét idee maken wij graag samen met jou.

personeelsfeest organiseren effectgroep

Sinds 1997

Honderden bedrijven gingen je voor. Wij organiseren sinds 1997 personeelsfeesten voor bekende en minder bekende organisaties, van Albert Heijn tot Rabobank. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst, maar bieden u wél de zekerheid van een professioneel en ervaren evenementenbureau. Tevens zijn wij lid van IDEA, de branchevereniging voor professionele en zakelijke evenementenbureaus.

Personeelsfeest organiseren?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl.