CRM Partners zorgt ervoor dat bedrijven geliefd worden bij hun klanten. Deze unieke propositie wilde zij kracht bijzetten met een live event voor klanten en relaties. Maar hoe dan? Met die vraag benaderde CRM Partners ons. We gingen aan de slag met een creatief concept en bedachten en organiseerden het Cupido Festival, een inspirerend event over klantenliefde.

Genodigden van CRM Partners konden zich een middag lang vermaken met allerlei workshops, lezingen en activiteiten gericht op diverse aspecten van customer engagement. Fort De Batterijen in Nieuwegein vormde het decor en werd met foodtrucks, priklichtjes en stretchtenten omgetoverd tot volwaardig festivalterrein.

Naast het inhoudelijke programma was er volop ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje, drankje en lekkere muziek. Robert Ten Brink was de host van de dag en nam de bezoekers op charmante wijze mee tijdens het festival. Robert kwam trouwens met caravan, die speciaal voor de gelegenheid werd ingericht als praktijk voor ‘zakelijke relatietherapie’. Gelet op de positieve en enthousiaste reacties van bezoekers, heeft CRM Partners haar klanten met het Cupido Festival recht in het hart geraakt.

CRM PARTNERS

RAAKT RECHT IN HET HART

DETAILS

 • Opdrachtgever

  CRM Partners

 • Locatie

  Fort De Batterijen, Nieuwegein

 • Aanleiding

  Merkevent

 • Bezoekers

  150

PROJECTTEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

CONTACT

Vrijblijvend brainstormen? Bel of mail ons nu!

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht

Ik wil niets missen over effectgroep, dus schrijf me ook in voor de nieuwsbrief!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacy verklaring gelezen wat effectgroep.nl wel en niet met mijn gegevens doet.
Bekijk de privacy verklaring.