De retail is volop in beweging. Wat mag je als dealer verwachten van de Consument, het Product en de Retail van Morgen? SPARTA wil haar dealers bijpraten, inspireren en praktische handvatten bieden voor vandaag én morgen. Tevens dient het event een LIVE beleving te zijn van Enjoy the Energy, de nieuwe merkbelofte.

SPARTA schakelde ons in voor advies, het creatieve concept, event-design, artwork, communicatie en registratie. De productie van het evenement vond plaats in co-creatie met SPARTA. Een succesvolle samenwerking die wederom bevestigt dat een intensieve klant-bureau samenwerking (co-creatie) tot de beste resultaten leidt.

300 DEALERS

1 MOOI MERK

DETAILS

 • Opdrachtgever

  SPARTA

 • Locatie 

  De Rijtuigenloods, Amersfoort

 • Aanleiding 

  Dealers informeren

 • Bezoekers 

  300

PROJECTTEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

CONTACT

Vrijblijvend brainstormen? Bel of mail ons nu!

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht

Ik wil niets missen over effectgroep, dus schrijf me ook in voor de nieuwsbrief!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacy verklaring gelezen wat effectgroep.nl wel en niet met mijn gegevens doet.
Bekijk de privacy verklaring.