Effectgroep

Creatief Reclamebureau Driebergen

Vanuit het mooie Driebergen maken we creatieve communicatie voor bedrijven, merken en overheid. Met een neus voor innovaties ontwikkelen we online en offline campagnes, reclames, events, websites, apps en activaties.

Strategie, creatie, projectmanagement

We zijn een full service communicatiebureau. We focussen altijd op effectieve oplossingen. Waar je ons nodig hebt, zijn we er. Van een uurtje brainstormen over een concept tot een digital marketing strategie. Van een design voor je website tot een opvallende merkactivatie.

Sinds 1997

Met een lange lijst tevreden opdrachtgevers mogen we ons een volwassen reclamebureau noemen. Met de ambities van een start-up, dat wel! We zijn lid van IDEA.

We heten niet zo maar effectgroep

What’s in a name? Veel! We maken namelijk reclame en marketing waar je écht iets aan hebt. Onze creatieven en innovators weten als geen ander dat het resultaat uiteindelijk telt. Dat we zo heten, merk je ook in de manier waarop we werken. We zijn snel, pragmatisch en doelgericht.

Innovaties vanuit ons lab

Onze Chief Digital is de motor van onze innovaties. We hebben daarom ons eigen LAB. Hier ontwikkelen we tools, applicaties en oplossingen. Recent lanceerden we de Videokaart, waarmee we je videoboodschap via de brievenbus naar de ontvanger brengen. COIP is onze jongste innovatie. Het is een Webinar-applicatie XXL. Met COIP kunnen organisaties meetings volledig online organiseren, met sprekers én kijkers wereldwijd. Over effectief gesproken!

Meer weten over ons reclamebureau in Driebergen?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl.