service

Design

Prijswinnende designstudio

Yes! We zijn door FONK uitgeroepen tot de beste designstudio! Dus het klopt écht: wij hebben hele goede designers,
motion designers en UX’ers in huis. We maken social media content, webdesigns, animaties, infographics en magazines. Waar je ons echt wakker voor mag maken? Brand design voor jouw nieuwe of bestaande merk. Dus zoek je een designbureau en wil je impact maken? Laten we dan kennismakenOf lees verder en ontdek alles over onze designstudio.

Bedenkers en makers

Eén creatieve vloer

We zijn een creative agency met een eigen designstudio. Dus wat we bedenken maken we ook zelf. Achter elk design zit een strategie en filosofie zodat een design niet alleen mooi is, maar vooral impact maakt en doet wat het moet doen. Als opdrachtgever van onze designstudio krijg je één vast aanspreekpunt, een effectmaker die vanaf de briefing tot oplevering betrokken is. Mogen we jouw merk visueel versterken?

Visuele identiteit

Brand design

Daar mag je ons voor wakker maken: het ontwikkelen van jouw visuele identiteit. De afgelopen jaren hebben we tientallen nieuwe merken visueel op de kaart gezet en bestaande merken nog aantrekkelijker gemaakt. Het brand design vertalen we door naar alle vormen van online en offline communicatie, zoals templates voor presentaties, webdesign, advertenties, social media content en point-of-sale materialen.

Beweging

Motion Design

Uitleggen hoe jouw product werkt? Een ingewikkeld verhaal simpel maken? Wij maken motion designs voor campagnes, social media, websites en advertising. Jouw briefing is het vertrekpunt voor het storyboard. En is dat check? Dan maken we het. Geen eindeloos lang project, daar houden we niet van. Samen met jou sprinten we vlot naar een vet resultaat.

Effectgroep* heeft ons uitstekend begeleid bij de totale rebranding door op zoek te gaan naar de gezamenlijke identiteit en hiervan een visuele vertaling te maken.

Bas de Koning Hoofd Communicatie Partners voor Jeugd
What the F*NK

Beste designbureau

Onze designstudio heeft een extra reden om trots te zijn: effectgroep* staat bovenaan de FONK150 als het beste designbureau van Nederland! Met bijna 30 jaar aan expertise in het beoordelen van bureaus stelt de redactie van FONK de Best Agencies lijst samen. We scoorden een 8,69 voor effectiviteit en een 8,71 voor creativiteit. 

Met onze designs maken we impact voor merken van nu. Deze nummer één positie in de FONK150 is een mooie bevestiging dat onze aanpak werkt, voor ons én voor onze klanten. Misschien binnenkort ook voor jou?

Bekijk ons designwerk

Partners voor Jeugd

Nieuwe visuele identiteit

Prikkl

Sterk merk positioneren

Youké

Digitaal interactief jaarbeeld
Leen Bakker bezorger campagne

Leen Bakker

Wervingscampagne

Rolande

Vaste design partner

Ballast Nedam

Digitaal magazine

Zoek je een creatief designbureau?

Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790 en ontdek wat effectgroep* voor jou kan betekenen.