service

Design

Full service designbureau

Wij hebben ze in huis: designers, motion designers en UX’ers voor jouw visuele communicatie. We maken visuele content, webdesigns, animaties, infographics en magazines. Waar je ons echt wakker voor mag maken? Brand design! Zoek jij een designbureau met creatieve, super aardige en ervaren mensen op de studio? Laten we dan kennismakenOf scroll een stukje en ontdek alles over onze studio.

Bedenkers en makers

Eén creatieve vloer

We zijn een creative agency met een eigen designstudio. Dus wat we bedenken maken we ook zelf. Achter elk design zit een strategie en filosofie zodat een design niet alleen mooi is, maar vooral impact maakt en doet wat het moet doen. Als opdrachtgever van onze designstudio krijg je één vast aanspreekpunt, een effectmaker die vanaf de briefing tot oplevering betrokken is. Mogen we jouw merk visueel versterken?

Visuele identiteit

Brand design

Daar mag je ons voor wakker maken: het ontwikkelen van jouw visuele identiteit. De afgelopen jaren hebben we tientallen nieuwe merken visueel op de kaart gezet en bestaande merken nog aantrekkelijker gemaakt. Het brand design vertalen we door naar alle vormen van online en offline communicatie, zoals templates voor presentaties, webdesign, advertenties en zelfs point-of-sale materialen.

Beweging

Motion Design

Uitleggen hoe jouw product werkt? Een ingewikkeld verhaal simpel maken? Wij maken motion designs voor campagnes, social media, websites en advertising. Jouw briefing is het vertrekpunt voor het storyboard. En is dat check? Dan maken we het. Geen eindeloos lang project, daar houden we niet van. Samen met jou sprinten we vlot naar een vet resultaat.

Effectgroep* heeft ons uitstekend begeleid bij de totale rebranding door op zoek te gaan naar de gezamenlijke identiteit en hiervan een visuele vertaling te maken.

Bas de Koning Hoofd Communicatie Partners voor Jeugd
Marielle - COO - effectgroep

Zoek je een creatief designbureau?

Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790 en ontdek wat effectgroep* voor jou kan betekenen.

Neem contact op