service

Activaties en Events

Wil je écht impact maken? Wij bedenken en produceren al meer dan 25 jaar live en online events. Van groots en meeslepend tot inhoudelijk en persoonlijk.

Ontdek onze Liefde voor Live©.

Mogen we dat zeggen?

Ja, dat mogen we best zeggen: supertrots zijn we! We zijn voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het beste eventmarketingbureau van NL. Door elke dag te streven naar het allerbeste, zijn we opnieuw nummer 1. Uit het onderzoek van MT1000 blijkt dat we de hoogste NPS-score hebben behaald in de categorie eventmarketing én in de categorie communicatieadvies. Een hele mooie bevestiging dat opdrachtgevers de creativiteit en kwaliteit van ons werk écht waarderen. Jij binnenkort ook…?

MT1000 ranglijst winnaars

Corporate events

Medewerkers en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Maar tijden zijn veranderd. Waar komen je klanten hun stoel nog voor uit? En hoe zorg je dat medewerkers rijen dik voor de deur van jouw kick-off staan? Zet ons eventteam aan het werk en gun jezelf het beste bedrijfsevenement ooit. 

Bekijk hoe we duizenden bakkers van Borgesius en Goedhart trots maakten.

Goedhart en Borgesius jubileum

Brand events

In het communicatielandschap maken steeds meer merken impact door in hun marketingstrategie te kiezen voor live events, stand-alone of als onderdeel van een campagne (graag het laatste!). Want zeg nou zelf, wat maakt meer impact en indruk dan een live experience? We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw merk dichterbij je doelgroep (jong of oud!) brengen.

Zie hoe wij de parels van RTL lieten schitteren.

Wat is eventcommunicatie?

Activaties

Zoek je echte verbinding met consumenten? Wil je 1-op-1 aandacht voor jouw verhaal? Mensen écht raken? We activeren je merk of campagne met gerichte micro-events. Op straat, op een festivalterrein, op het water of in de lucht. Zet onze creatieven aan het werk. Gun jezelf aandacht en publiciteit waar je écht wat aan hebt. Echt écht.

Heb je 25 seconden om deze activatie voor Spieren voor Spieren op Utrecht Centraal te bekijken?

Congressen

De congreswereld is aan het veranderen. Het mag leuker, het mag raken. Sterker nog, het moet meer impact maken. Wij bedenken en organiseren congressen die een feestje voor de bezoeker zijn. De inhoud blijft overeind, maar de vorm verandert. Zodat de impact vele malen groter wordt, van save-the-date tot borrel na afloop. Wij maken je congres van nu.

Het Ministerie van BZK ging je voor.

Hugo de Jonge

Online impact

Online events vormen een krachtig kanaal om medewerkers en klanten te bereiken. Waar ter wereld ze ook zijn. Of het nu gaat om webinars, virtuele conferenties of interactieve streams: wij zorgen ervoor dat jouw merk virtueel impact maakt. We combineren onze blend van creativiteit met technologische expertise en maken grenzeloze verbinding met jouw doelgroep. 

Ontdek hoe we voor Stichting NOB een grensverleggende internationale bijeenkomst organiseerden.

online evenementenbureau
Vakmanschap

Hoe we werken

De lat ligt hoog, écht hoog. We zien ons werk als een ambacht. Ieder event wordt door onze blend van professionals op maat ontworpen en geproduceerd. Van titel tot beeldmerk en van programma tot locatie. Elk onderdeel is zorgvuldig gekozen en draagt bij aan de totaalbeleving.

Van idee tot productie

Wat we voor je doen

We hebben alles in huis om met jouw event impact te maken. Je krijgt één aanspreekpunt, jouw baken tijdens het gehele project. Achter de schermen werkt ons team aan jouw succes. Van creatieven tot producers en van designers tot programma managers. Dat is nou het gemak van een blended agency. Bekijk hier alle effectmakers!

Van uitdaging naar kans

Communicatietraject

Jouw event is een belangrijke investering. De opkomst moet optimaal zijn en de no-show minimaal. We adviseren je over een succesvol communicatieplan en hebben alles in huis om het volledige traject te verzorgen. Van contentcreatie tot design van uitnodigingen en beheer van het registratietraject. Zo zorgen we dat jouw event maximale impact maakt en iedere euro waard is. 

IDEA

Strenge kwaliteitseisen

Effectgroep* is met trots lid van IDEA, de branchevereniging die de top van de Nederlandse event agencies vertegenwoordigt. Het lidmaatschap staat voor meer dan alleen creativiteit en innovatie; het garandeert onze opdrachtgevers betrouwbaarheid, deskundigheid en toewijding aan financiële stabiliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door voor effectgroep* te kiezen, verzeker je jezelf van een partner die aan strenge kwaliteitseisen voldoet.

Sparren over je volgende live event?

Neem dan contact op met Kirsten via kirsten@effectgroep.nl bel haar op 030 – 410 07 90.