service

Online events

Het nieuwe communicatiekanaal

Online events zijn here tot stay. Steeds meer organisaties ontdekken het online event als nieuw communicatiekanaal om medewerkers (wereldwijd) te verbinden en klanten te bereiken. Ook merken zetten flink in op online events, met social TV formats en online community events. Wij bedenken en produceren online events en hebben hiervoor alle expertise in huis. Lees onderstaand verder of bekijk recente online events voor Fellowmind, Stichting NOB, het Ministerie van BZK, HP en Ad Alliance.

Focus op content

Van one-off naar part-of

Het online event is geen one-off, maar onderdeel van een groter marketing- en communicatieplan. Als campagnebureau zoeken we naar de sweetspot waar de belangen en interesses van jou als afzender en jouw doelgroep elkaar raken. What’s in it for them? Precies daar ligt het vertrekpunt voor het concept, het programma, de communicatiestrategie en de content.

Merkversterkend

Doel of middel?

Het online event is een middel en geen doel op zich. Met die visie ontwikkelen wij samen met opdrachtgevers programma’s die zorgen voor meer verbinding, nieuwe leads, efficiënte informatieoverdracht of naamsbekendheid.

online event ad alliance
Redactie

Script en content

Onze redactie maakt het script en de content van jouw online event. Jouw rol is belangrijk, als schakel tussen jouw organisatie en onze mensen. Samen geven we vorm en inhoud aan het programma, van videocontent en (virtueel) decor tot keynote speakers en interactie met kijkers.

Where the magic happens

Opnamestudio

Vanuit diverse opnamestudio’s produceren we online events. De keuze voor de studio is afhankelijk van het programmaformat en ambitieniveau. Voor kleine talkshows bieden we turn-key opnamestudio’s en voor grotere live-producties werken we in TV-studio’s of studio’s met een virtueel decor.

Kijken kijken... en meedoen

Livestream

Bijna alles wat live kan is online ook mogelijk: een plenaire opening, deelnemen aan subsessies, netwerken, vragen stellen aan sprekers en het bezoeken van een beursplein. Het lukt alleen nog niet om de catering ‘over IP’ te bezorgen (maar natuurlijk wel op het thuisadres van de online deelnemers)!

online event interactie
Cases

Recent online werk

We produceren wekelijks online events voor overheid, bedrijfsleven en bekende merken. Bekijk recente werk:

Benieuwd naar ons online werk?

Fellowmind Inside

Fellowmind

Online events

Stichting NOB

Online Reünie

APM Terminals

Online event
Meer weten?

Ben je klaar voor jouw online event?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl.